Exlöv får förlängt

Ifjol värvades han in under säsongen i Björklöven, men någon fortsättning i Umeå blev det inte. Väl hemma i Finland har han nu spelat till sig ett kontrakt säsongen ut.

Filip Riskas tryout i HPK har nu förvandlats till ett permanent kontrakt säsongen ut. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna.

Filip Riska värvades till löven som en karaktärsspelare, stark tekare och en en grym lagspelare och det är också de egenskaperna han nu spelat till sig ett kontrakt säsongen ut. Allt detta kan man utläsa av följande text som jag låter vara ograverad efter Google Translate:

– Filip har varit en viktig del av de nystartade företag, straff dödande för spel och fjärde fält en defensiv roll för oss. Även om det fortfarande finns en viss förbättring, har det unga laget ett bra grepp om denna erfarna spelare. Värdet av Philip fortsätter att stiga när man spelar spel.

Precis så är det ju…

I HPK är han lagkamrat med ett annat exlöv, nämligen backen Jesper Lindgren som är där på lån från Torontos organisation.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Exlöv får förlängt

 • 30 september, 2018 kl. 19:39
  Permalänk

  Honom saknar jag,en riktigt bra rollspelare.
  En defensiv specialist och en grym tekare.
  Sedan en härlig personlighet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: