Exlöv bryter kontrakt

Exlövet Viktor Lindgren, som något oväntat tog steget från SHL och Rögle BK till HockeyEttan och moderklubben Boden HF till denna säsong bryter kontraktet med HockeyEttanklubben.

Image result for viktor lindgren boden

Han hann bara göra elva matcher i Hockeyettan innan olyckan var framme igen. Lindgren skadade knät i oktober och har inte spelat sedan dess. Och nu har han alltså brutit kontraktet med klubben. Frågan om den var den karriären?

– Först och främst är det jättetråkigt för Viktor Lindgrens del. Han sa att det här var hans sjunde långvariga skada. Från början var han beredd att köra hela rehabiliteringen med operation. Samtidigt förstår jag vad han gått igenom, så vi förstår och respekterar hans beslut att inte orka ta det här en sväng till, säger Boden Hockeys sportchef Rolf Nilsson till NSD.

Viktor spelade ju en säsong med Björklöven, den sk, finska säsongen 09/10 ,som ju slutade rakt ner i helvetti, spelade totalt 41 matcher (1+12) i gröngult och om jag minns rätt så gjorde han sitt enda mål i tom kasse. Lite collt dock att hans bild på EP är från den säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: