Exlöv i världsrekordmatchen

I natt fick vi alltså uppleva ett världsrekord i ishockey , då den längsta matchen någonsin spelades. Storhamar avgjorde mot Sparta Sarpsborg i den 11:e perioden, efter 217 minuter och 14 sekunders spel.

Mitt i det hela fanns tre exlöv i Kalle Ekelund och Simon Fredriksson i Sparta och Christian Bull i Storhamar. Bull berättar för bloggen att det var en sjukt viktig match att vinna och att det förstås var helt overkligt hur den utspelade sig. -Riktig kul att få vara med om en sån här match. Något ja kommer minnas för resten av mitt liv, berättar han vidare och fortsätter.-Publiken gav sig aldrig, dem stanna kvar till 02:30 och hejade fram oss. Det blev en grym stämning i hallen och man fick verkligen känna på det att va trött haha!

Han var delaktig i segermålet, men vill samtidigt tona ned sig egen del i det. ­-Hade en assist på det målet.. men det viktigaste va at vi vann matchen och fick åka hem!

Redan imorgon väntar match sex i matchserien som Storhamar leder med 3-2 i matcher. –Ja, vi får bara käka bra och dricka mycket. Sen är det ju lika för båda lagen så det kommer nog att bli en jämn match imorgon också…

Vinner Storhamar match sex tar sig vidare till semifinal och Bull har segerreceptet klart! Att våga spela. Sen spela en såklart perfekt bortamatch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: