Ex-löv i skandalmatch

Dagens Vimmerby skriver om skandalscener när Haninge Anchors i går kväll tog emot ligajumbon Tierps HK i Östra HockeyEttan.

Hemmalaget med bl.a. ex.löven Johan Johansson och Johan Lorraine vann matchen med 7-1 inför 117 i Torvalla Ishall men beordrades av egna tränaren att inte tacka motståndarna efter matchen: – Vi vågade inte. Det var en order från våra tränare, hade vi gjort det hade någon av oss fått stryk, sa ex.vis Rasmus Davidsson efter matchen.

Han fortsätter: – Det här var det sjukaste jag varit med om. Det började balla ur när de körde över vår målvakt. (Ex.lövet Johansson). Det blev ett långt avbrott när vi inväntade ambulansen. Han hade ont i nacken och när matchen kom i gång igen var det helt sinnessjukt.

Gästerna hade totalt 93 minuter varav tre matchstraff och till slut avslutade Haninge matchen med bara fyra backar sedan tre skadats under matchen.

– De var sent in i varje situation. Interference när vi inte ens hade pucken, ben- och huvudtacklingar hela tiden. Tierp har värvat några amerikanare och de var värst. De spelade så fruktansvärt grisigt. Jag hade lagt på mycket, mycket fler utvisningar. Hade jag varit domare hade jag blåst av matchen och skickat av lagen från isen, sa Davidsson.

Rasmus sa vidare bl.a. – Ett tag trodde jag att någon ur vår ledarstab skulle sänka deras tränare. Han stod och applåderade huvud- och bentacklingar. Helt sanslöst.

* * *

Tierps HK med bl.a. då fyra amerikaner alltjämt förankrade i botten och borde kanske koncentrera sig mer på själva sporten? eller..

Vad är det värsta du själv sett på en hockeyplan..? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: