Evertsson nu presenterad

Björklöven presenterade just, som bloggen reden kunde avslöja under gårdagen Marcus Evertsson som Oskar Masiellos ersättare under junior-VM.

Marcus Evertsson under sin tid i Vimmerby.

Björklöven berättar följande på sin hemsida:

Björklöven lånar målvakten Marcus Evertsson från Vännäs HC.

Oscar Masiello har återvänt till Luleå under Junior-VM, därför lånar Björklöven in Marcus Evertsson från Vännäs. 25-årige Marcus Evertsson har tidigare spelat i Björklöven under sin juniortid och hann också att spela några matcher i Division 1 med laget. Inför denna säsong skrev han på för Vännäs och lånas nu ut till Björklöven under matcherna mot Karlskoga och Leksand.

– Marcus Evertsson är en bra målvakt som vi haft koll på och känner till sedan tidigare då han spelade i Björklöven. Han har gjort en bra säsong i Vännäs och vi är väldigt tacksamma för att Vännäs hjälper oss i den här situationen, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

– Vi är glada över att kunna hjälpa Björklöven när de tappar en målvakt under junior-VM. Väldigt roligt för Marcus att få denna chans och ett bra kvitto på vår verksamhet, säger Jacob Bergendorff, general manager i VHC och fortsätter: – Vi har en av Hockeyettans jämnaste och bästa målvaktspar och den dagliga kampen mellan David och Evertsson har gjort att de tar kliv varje dag.

Evertsson ansluter till laget redan till dagens träning klockan 11.00.

***

Bloggen önskar förstås Marcus varmt välkommen tillbaka till Björklöven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: