Evertsson lämnar Vännäs

Den f.d. Björklövenmålvakten Marcus Evertsson lämnar Vännäs HC efter två säsonger. Han berättar för Löven4Ever att Vännäs ville ha besked i fredags och att han inte kunde ge ett ja just nu, då han ej är hundra på vad han vill göra framöver. -Jag har dock ingenting klart om hur/var/om det bär av någonstans. Han  berättar vidare att han är tacksam över de två säsongerna i Vännäs som han tycker har gått högt över förväntan, trots skador.

-Sen får jag se vad som händer nu! Har fått några samtal om hur jag tänker lite allmänt kring nästa säsong men har inget konkret eller specifik klubb att ta ställning till idag!

I Vännäs blev det totalt 31 matcher och en räddningsprocent på 92,9 % i snitt.

***

Någon Viktor Grahn blir det inte i Björklöven. Om han nu någonsin varit intressant för klubben låter jag vara osagt, men bloggen tolkade ju PK:s reaktion på vår namedropping som det. Hur som, har är klar för en förlängning med Karlskrona HK, klubben han ifjol var utlånad till från Luleå och nu bli han kvar på permanent basis.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: