Ett gott tecken

Satt igår kväll och funderade över framtiden för vårt Löven, framförallt inlägget om försvaret och tänkte, hur faan ska vi kunna lyckas nu? Kollade som man gör ibland hur många sidvisningar vi haft under dagen och döm om min förvåning över siffran (se bild nedan). Ja, inte antalet i sig, den har vi passerat ett flertal gånger, men vilket vackert årtal. Det måste ju betyda något att man funderar över lagets framgång i samma sekund som det antalet dyker upp. Det ser jag som ett gott tecken som i alla fall jag tänker att med mig i de kommande matcherna. Hur kommer du som läsare att motivera dig att tro på ett lyckat playoff och en ännu bättre kvalserie?

På skoj gick jag in direkt efter jag skrivit ovanstående text och hur många hade varit inne då?

Detta är alltså inget skämt. Det är nästan att jag börjar bli troende. Kanske rent ska ut och missionera i gröngul prästkappa? Jag hade verkligen ett halleluja moment! This is the sign.

0 thoughts on “Ett gott tecken

 • 18 februari, 2011 kl. 21:25
  Permalänk

  Ja jag hade ju i princip förlorat allt hopp den här säsongen. Men detta är som du säger, ”The sign!” Vi går upp! 🙂

  Svar
 • 19 februari, 2011 kl. 10:38
  Permalänk

  Svar till Peken (2011-02-18 21:25)
  Eller hur Peken..!? Skönt att veta redan nu, men det återstår nog att se ifall det blir nåt Hallelujamoment närmare våren.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: