Ett ganska härligt citat

Hittade ett citat som jag bara måste dela med mig med er. Det kommer från vår underbare sniper från 80-talet Tore Ökvist.

”En gång drömde jag att jag sköt stolpen in. Det var det närmaste jag var att missa i en dröm” (Tore under en intervju med magasinet Café Sports Ola Wigren)

4 thoughts on “Ett ganska härligt citat

 • 2 september, 2015 kl. 20:31
  Permalänk

  Jäklar vilken sniper Tore var. En fantastisk spelare. Tack å lov att man fått uppleva honom på isen.

  Svar
  • 2 september, 2015 kl. 21:26
   Permalänk

   Och så ödmjuk sen. När jag träffade honom i somras skämdes han nästan att man kom ihåg honom. Han hade väl liksom inte betytt något. ”Han lirade ju bara hockey” som han utryckte det. 😀 Han förstod inte hur vi skulle vilja ha någon av hans gamla grejer till en supporterauktion. ”Vem skulle betala för sånt?” Om han bara visste. 🙂

   Svar
   • 2 september, 2015 kl. 21:43
    Permalänk

    Att ni på bloggen dessutom får träffa dessa legender måste ju vara nått alldeles fantastiskt. Kul för er, man blir ju inte så lite avis. Men det är ni värda med tanke på allt ni gör för oss andra. Satt häromkvällen och bläddrade igenom alla mina pärmar med massvis av tidningsurklipp om Björklöven och det är så underbart med alla bilder, texter matchrapporter o.s.v att få minnas tillbaka på det fantastiska 80-talet med de spelarna som vi hade då och att man fått uppleva denna era i våran underbara klubb. Tore, Matti Pauna ( min favorit ), LG, Bullen, Göte, Lasse K som formligen ägde anfallsblå, bröderna Sundström o.s.v.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: