ES-debut för Nevva!!

Löven4ever bytte ett par ord med Patrik Nevalainen som nyligen debuterade i Elitserien för Timrå. Patrik berättar bl.a att han inte gett några nyårslöften, han gillade sin speltid i första matchen och att han helst spelar på så hög nivå som möjligt.

Nytt år med nya möjligheter, eller hur hur tänker du själv och har du gett några nyårslöften? – Nej, det blev tyvärr inget nyårslöfte detta år.

Blytunga 2-3 efter sudden nere i AXA Sports Center mot SSK senast, hur tänker du kring lagets insats och din egen Elitseriedebut? – Trist med förlust tycker vi spelade bra i första perioden sedan slutade vi helt att spela. Jag tycker det ok och det var kul att spela i alla fall.

24.05 min i speltid är ju inte kattskit, vad har du för egna tankar och funderingar kring din tid i Timrå? – Jag fick bra med speltid och det är alltid kul. Jag har har bara varit några dagar här, men det verkar vara en bra klubb och det är härliga killar i laget.

Begränsat med speltid i ditt ordinarie lag Lukko Rauma, hur ser du på din situation i dag och vad tänker du inför nästa säsong? – Jag tar en dag i taget så får man se vad som händer.

Löven har gjort en allt annan än framgångsrik säsong, mycket skador har det varit bland annat. Känner du till ifall Löven varit i kontakt med din agent eller klubben direkt för att undersöka möjligheterna till ett lån etc. ? – Jag vet inget om det. Löven har ju så många backar så jag tror inte det har varit på tal.

Vi tycker i alla fall det är skitkul att du är tillbaka i Sverige igen, om du fortsätter i Sverige nästa säsong är det Elitserien som är det enda alternativet eller skulle Löven kunde vara ett alternativ? – Man vill ju helst spela på så hög nivå som möjligt.

I kväll lirar ni hemma mot Färjestad, hur går det och varför? – Hoppas att vi spelar bra och tar hem 3 pinnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: