Eriksson stannar ytterligare två säsonger

Lukas Eriksson, som kom in under säsongen och hade en kontrakt som kunde brytas av bägge parter innan årsskiftet har nu förlängt sitt kontakt med ytterligare två säsonger.

Green Devils får fortsätta att heja på Lukas i två säsonger till.

Björklövenskriver följande på sin hemsida:

Björklöven förlänger kontraktet med forwarden Lukas Ericsson i ytterligare två säsonger

29-årige Lukas Ericsson anslöt till Björklöven i början av november och nu väljer Björklöven att förlänga kontraktet även över de kommande två säsongerna. Ericsson har tidigare representerat Leksand i SHL och i HockeyAllsvenskan bland annat Oskarshamn och Malmö.

– Jag tycker att Lukas Ericsson är en forward som passar bra in i vårt spel. Han har gjort ett bra intryck i de matcherna han har spelat och under den tid han har varit i föreningen. Han stämmer väl överens med vår framtid, säger tränare Joakim Fagervall om förlängningen.

– Det känns jättekul att få fortsätta i Björklöven. Även om det har varit en lite annorlunda säsong, så har jag trivts väldigt bra här uppe sedan jag kom till laget. Det känns mycket inspirerande att vara en del av Björklöven de kommande åren. Det känns som att potentialen är stor och att vi har något spännande på gång. Nu hoppas jag att att jag får vara hel framöver och bidra med mitt spel. Jag tror till att börja med att vi kan få en riktigt bra vår tillsammans, säger Lukas Ericsson om kontraktsförlängningen.

Kontraktsförlängningen med Ericsson sträcker sig över säsongen 19/20.

10 thoughts on “Eriksson stannar ytterligare två säsonger

 • 12 januari, 2018 kl. 13:28
  Permalänk

  Är det såna här spelare vi ska bygga storlaget av?

  Svar
  • 12 januari, 2018 kl. 14:07
   Permalänk

   Han passar ju perfekt som center i en 3e eller 4e Lina sen kan han även spela på en kant så tycker det är en bra förlängning

   Svar
 • 12 januari, 2018 kl. 14:06
  Permalänk

  Bra spelare. Men dessa skadebenägna hockeyarbetatre… är det verkligen vad vi behöver med tanke på hur det sett ut de senaste tio åren?

  Svar
 • 12 januari, 2018 kl. 14:06
  Permalänk

  OBEGRIPLIGT!
  Nu kommer väl snart Granlund, Åkerström, Nicke Johansson också få flerårskontrakt…
  Löven är helt otroliga, år efter år.

  Svar
 • 12 januari, 2018 kl. 14:58
  Permalänk

  Hallå? Era gökar!

  Perfekt förlängning, kvalitetscenter i en hårt arbetande femma. Man kan inte bygga ett lag på tolv Alex Ottossons eller tolv Hutchings. Man måste balansera laget för olika scenarion i matchen. Lukas är en perfekt rollspelare och andas bra mycket mer kvalitet än de ersättningscentrar vi haft i lagets tredje.- och fjärdefemma i år.

  En kille som ”går till jobbet varje dag” som det så fint brukar heta. Dessutom lär han inte vara superdyr, vilket innebär att vi får mycket kvalitet för pengarna!

  Att han sedan är skadebenägen är väl det Fagge menar med att han ”passar bra in i Löven”. =)

  Bra förlängning, Fagge!

  Svar
 • 12 januari, 2018 kl. 15:05
  Permalänk

  Det är väl den där typen av spelare som vi har möjlighet att signa ?! Nästa säsong så köper SHL sönder Hockeyallsvenskan fullständigt så då får vi ta smulorna från den rike mannens bord.

  Svar
 • 12 januari, 2018 kl. 15:55
  Permalänk

  tycker att det är en bra förlängning.

  Svar
 • 12 januari, 2018 kl. 17:09
  Permalänk

  Långt kontrakt på Fredrik Andersson och Lukas Eriksson känns bra.
  Rutin och stadga.

  Svar
 • 12 januari, 2018 kl. 21:47
  Permalänk

  …och inom en hyggligt snar framtid får vi en förlängning på Jakob Andersson också gissar jag. Bra förlängning med Lucas i alla fall, blir det med Jakob är det också en bra förlängning med allsvenska mått mätt….

  Svar
 • 13 januari, 2018 kl. 02:07
  Permalänk

  Det är så uppenbart att det är alla okunniga fans som skriver här som stressar och pressar Löven att värva massa dyra och glammiga profillirare. Sedan träffs man på A3 och alla spelare vill spela på samma sätt (hålla pucken själv, dribbla och sätta pucken i nät… helst på bekostnad av någon annan så man får bygga upp sin egen statistik lite). Allt för att komma till SHL så fort som möjligt!

  Ingen vill göra grovjobbet. Bra så? Tänk igen!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: