Endre: – Superroligt med ett vinnarlag och en vinnarkultur!

Just nu 12 spelare på kontrakt för kommande säsong och sajten hoppas framöver fortsätta kunna presentera några intervjuer med dels nya spelare som spelare utan kontrakt och då få deras tankar inför kommande säsong. Möt i dag en av våra nya målvakter Claes Endre, närmast från AIK.

Hej Claes, först och främst välkommen till Umeå och Björklöven! – Tjena, tack så jättemycket. Roligt att få vara här.

Hur skönt är det att ha ett signerat kontrakt för kommande säsong? – Ja, men det är ju såklart superskönt. Det känns som att det är lite senare än vanligt så det känns extra skönt nu att veta vart man ska spela.

Vi har förstått att det funnits intresse från SHL, varför blev det till sist Löven? – Ja, men som du sa så har det funnits intresse men det har stannat vid intresse. Det är många som tror att jag har tackat nej det SHL men så är det alltså inte. Men Löven känns som att dem har något riktigt bra på gång. Löven har startat en resa på väg upp till SHL som jag vill vara med på. Superroligt att få komma till ett vinnande lag och en vinnarkultur.

Vad fick du för intryck av laget under säsongen när du mötte Löven med ditt f.d AIK? – Själv tyckte jag att det var roligt att möta Löven. Ett offensivt bra lag med mycket spets och bra försvar. Alltid tuffa matcher där det var mycket fysik kontakt och lite grinigt.

Förra säsongen din första i HA, hur upplevde du dels säsongen men även ligan som sådan? – Det var såklart en speciellt säsong på många sätt för mig. Som du sa, första säsongen för mig på ”proffs” nivå. Jag hade turen att få spela mycket matcher och få ett stort ansvar och så gick det helt okej ändå.
Ligan tycker jag håller hög klass. Inte för att jag har så mycket att jämföra med men det fanns verkligen inga matcher som man bara gick in och vann.

Om du du skulle vilja beskriva dig som målvakt, hur skulle det låta? – En väldigt kvick målvakt som lever mycket på sin flexibilitet och att läsa spelet. Vinnarskalle ut i fingerspetsarna och försöker alltid det lilla extra varje dag.

Sånt gillar vi fans att höra, men vem är Claes Endre vid sidan av isen? – Utanför isen så är jag framförallt pappa. Jag blev pappa i början av december förra året, så det blir en hel del tid med familjen och dottern. Annars är jag en ganska lugn och väldigt social kille som älskar att surra skit.

Återigen varmt välkommen till Löven, när ansluter du till laget och Umeå? – Tack så hemskt mycket igen. Jag kommer att anslut i början av nästa vecka. Så det ska bli skit kul att få träffa alla killar och människor runt omkring laget.

Kommentarer, tankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt!

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Endre: – Superroligt med ett vinnarlag och en vinnarkultur!

 • 2 juni, 2021 kl. 09:06
  Permalänk

  Så mycket vinnar kultur vet jag inte om Löven har. Har inte lyckats att ta steget upp till Shl på över 20 år

  Svar
 • 2 juni, 2021 kl. 10:15
  Permalänk

  Hoppas han utvecklas till en ”svensk Cannata” men då måste vi upp annars är han i SHL ändå!

  Svar
 • 8 juni, 2021 kl. 08:17
  Permalänk

  Vinnarkultur? Han måste ha förväxlat oss med någon. 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: