En vanlig fredagskväll…eller?

Nä, gårdagens match var verkligen inget som man i folkmun kallar för vardagsmat. Det var ingen vanlig fredagskväll, men var något helt annat!

Vi som var där vet, ni som inte var där kan inte ens komma i närheten av att förstå. Alla frågar fortfarande vem som regisserat denna match, vem som fått alla dessa statister att ställa upp och utan betalning sjunga och leva om i 65 minuter plus straffläggning. Känns lite som att den danske författaren Poul Borums amerikanske (okände) inspiration ligger bakom, han som vid sin dödsbädd fick frågan ”Varför blev det bara 40 minuters musik?” och svarade ”Jag skriver en ny symfoni varje dag…i huvudet. Jag behöver inte meddela omvärlden om det. Jag hör den i huvudet”. Så kändes denna match. Den borde ha spelats i slutet av April, men regissören hade tydligen inte alls koll på läget!

På väg till matchen kom jag mitt i en rondell på att jag kanske borde dokumentera resan mot matchen. Höll på att dra rakt mot Expo, men väl med mobilen i handen blev det denna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: