En pudel eller form av dementi?!

Den 16 september hade bloggen premiär och vi fick i samband med detta svara på ett antal frågor som publicerades både här på webben och i en kortad version på VK:s sportsidor.

I ett försök att svara roligt på en dum fråga så blev det istället ett dumt svar på en dum fråga. Eftersom bloggen heter som den gör och skulle ligga på den särskilda Lövensidan kändes dess innehåll tämligen kristallklart. Svaret var absolut ingen kritik mot damfotboll, vilket verkligen vore att skjuta oss själva i foten när vi faktiskt bor i fotbollsvärldens huvudstad gällande damfotboll.

Förutom Björklöven är väl Umeå IK ett av stans absolut starkaste varumärken och de som verkligen satt Umeå på Sverigekartan och i fotbollsvärlden. Inte heller ogillar vi filatelister, framförallt eftersom vi båda skickar otaliga frimärken söderut då vi har en gammal kompis som uppskattar frimärkets ädla konst.

För att inte trampa ytterligare på dessa eller andras tår så ber vi även samtliga bönder, advokater, 08:or, skåningar, musiker, skådespelare, varpakastare, knypplare, konstnärer, astronauter, jonglörer, sierskor, trollkonstnärer, Tomas Brolin, Runar Sögard, Carolina Gynning, Blondinbella, Carl Bildt, Göran Persson och alla andra om ursäkt. Inte för att vi inte gillar er, utan för att vi främst kommer skriva om Löven. Det tycker vi om att göra, det kommer vi fortsätta med och det ber vi inte om ursäkt för.

MVH Löven-Bloggaren & The Sandwich
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: