En orgie och frosseri i kassar..

Här har mästertipparen Lövenbloggaren i "inför.." kraftfullt basunerat ut att kvällens tips är 0-1, 1-0, 0-0 eller 1-1. Den djärve skulle sätta en rubel på 2-2!? ..även solen har sina fläckar och i afton fick alla vi 1722 som trotsat kylan se inte mindre än sex baljor och ett hat trick av Wikström.

Sex kassar gjorde vi visst i fjol, på hemmaplan var det dessutom ytterligare några dagar. I omgång 18 och den 23 november 2008 hände det senast, att vi fick se sex eller mer. Däremot är jag osäker på när någon sist gjorde hattrick, men i kväll gjorde jag rejält tummen upp för de som slängde in halsduk respektive toppluva på isen efter Johans 6-3 efter 59:15. De som behöll den på var nog bara alltför frusna eller rädd om sin favvo-luva. Är säker på att jag skrivit i ett tidigare inlägg hur coolt det är när isen i NHL täcks med kepsar när någon gjort ett hat trick, hittar inte igen det direkt bara. Men tummis på att era kepsar och luvor haglar in på isen vid nästa hat trick??

I går var det Bedros som meddelar att det är färdiglekt för hans del, i afton var det Fagervall som rätt tydligt markerade att Eetu, Jesse och Tomi hädanefter får lite mindre lektid. För visst var det en rätt skaplig passning från Fagervall till de kraftigt underprestarende utländska importerna?? Den här dissningen får ni däremot alldeles gratis från en av de kaxiga Lövenbloggarna. Inte på något sätt att de i första inte gjort sig förtjänt av line up:en. Men att Eriksson efter rätt långa frånvaro skrinnar in i första kändes lite otippat. Att lira Eriksson med PAL kan dessutom kännas lite vågat då ingen är direkt spelande, även om båda visar både vilja och mycket hjärta. I kedjan med Wennerberg, Wikström och Öberg trodde bänkgrannen att Öberg skulle få svårt att glänsa .."Bussigt att lira Öberg med massa brunkare!"

Tja, i afton var det den linan som var behållningen.. djävligt slöseri att Wikström skulle måsta ta vägen via Kitzbühel och Lycksele innan han återigen skulle få visa hur nyttig och effektiv han är i den gröna tröjan. Men med Öbergs 2 pinnar (0+2), Wennerbergs 2 (1+1) och Wikströms 3 (3+0) lär de nog få fortsätta tillsammans ett tag till hoppas iaf jag..

+ + +

Var det verkligen en hockeyfest?? Nja, helt ärligt kändes det de sex kassarna till trots som en tämligen ljum tillställning. Lagen bytte målchanser med varandra som skolpojkar byter hockeybilder och småflickor byter bokmärken. Hawaihockey, men ändå lite avslaget som en halvdrucken påskmust man glömt kvar i kylskåpet och halsar i tron att det var en fräsch julmust. 

Det fanns vissa intentioner till fina kombinationer, vid några tillfällen skapades det genom långa anfall och snurr i hörnen rejält tryck mot Lundström (rätt hyfsad för övrigt!!). På det stora hela ar det dock mest ..mhm..jaha.. ska vi gå hem nu?? Laget behöver lite ledighet och nytt bränsle. Med Svedberg, Heikkinen och Heino kommer backsidan förstärkas rätt skapligt. Laget kommer plocka mer poäng, nu närmast ska de fira jul. Eftersom de varit alltför snälla på isen lär det få rätt gott om julklappar.

0 thoughts on “En orgie och frosseri i kassar..

 • 17 december, 2009 kl. 08:00
  Permalänk

  Om jag inte minns fel så har öberg satt 3 kassar samma match hemma i år och det tror jag var i förlusten mot leksand? stod inte öbba för alla 3 lövenmål då?

  Svar
 • 17 december, 2009 kl. 09:39
  Permalänk

  Senast någon gjorde ett hattrick var väl Öberg hemma mot Leksand? 😉

  Jag tycker då det var en rolig match att se på, det var känslor och stundtals bra hockey! Några riktigt fina kombinationer ^^

  Svar
 • 17 december, 2009 kl. 20:18
  Permalänk

  Svar till öberg (2009-12-17 08:00)
  Visst var det Öberg, öberg!! Skapligt ändå att det blivit hattrick vid två tillfällen när vi inte gjort fler mål än vad vi gjort.

  Vem ska vi tro fixar det nästa gång?? Glöm inte att slänga kepan eller luvan då…

  Svar
 • 17 december, 2009 kl. 20:19
  Permalänk

  Svar till Johan Marklund (2009-12-17 09:39)
  Lika rätt du Marklund, skönt att våra läsare har koll.

  När kommer nästa hat trick och hur många kepsar och toppluvor ser vi på isen då…?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: