– En jäkla härlig fredagskväll!

Ja, precis så summerade Björklövens tränare Marcus Åkerblom matchen till C More efter att Modo besegrat Björklöven, precis som år 2000 då man senast möttes, med 4-3 efter straffar.

-En fantastisk feststämning, en bra hockeymatch, mycket känslor och en match med många ansikten, fortsatte han. Sen var han förstås besviken att Björklöven förlorade på straffar, men en kväll som denna fick man ta det menade han.

På frågan om varför Björklöven ofta är bra i den tredje perioden menade Åkerblom att det är mentalt när man vunnit flera tredjeperioder och verkligen tror på det. -Vi tränar för att vara stark i sista perioden och vi vet att många matcher avgörs där, fortsatte han. -En kombination av vältränade och självförtroende helt enkelt. 

Marcus menade vidare att det kunde varit mer än ett 0-3 underläge efter den första perioden och att man någonstans hittade styrka att vrida tillbaka matchen och få med sig en poäng är han jättenöjd med. När C More menade att bägge lagen bjudit på en bra underhållning så skickade Marcus den upp mot läktaren -Framförallt dom på läktaren, avslutade han, så sträck på er alla som var där. Det hördes ända till Umeå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: