En intervju med Jocke, men inte vår..

Det har varit efterlängtat från många håll med en intervju med Fagervall för att höra hans tankar kring hans lagbygge och hur det rimmar med målsättning etc. Bloggen har vid flera tillfällen fått önskemål om att göra en intervju, men tyvärr har mycket annat kommit emellan.

Joakim Fagervall ser fram emot kommande säsong Foto: Lövenbloggaren

Tidigare i dag publicerades en längre intervju på hemsidan (länk) som nog gav en del svar och samtidigt kanske väckte andra frågetecken.

Tänker inte återge hela intervjun men i korthet är Fagervall är nöjd med målvakterna där han ser Adam och Oscar som en duo som kommer tävla. Att båda är på lån, tycker han hör hockeyn till i dag och egentligen inte är någon stor grej.

SHL lånar från NHL, SHL får sedan på samma låna ut till HockeyAllsvenskan som i sin tur får låna ut till Div 1. På det sättet tänker man säkra upp då Masiello kan komma att hämtas tillbaka till Luleå. Då lånen möjligen kommer begränsa sig till ett fåtal spelare blir det inte heller så att Löven blir en farmarklubb eller att varumärke eller stolthet för det vi håller på med förändras. Han ser det mer som en win-win situation för både spelare och klubbar.

Här menar han att vi även lider att inte ha ett J20 SuperElit och därför är samarbetet med Teg SK extra viktigt, även om inte samarbetet i exakt utformning är skrivet i sten. Jocke förordar därför en stor eller bred trupp så att man inte blir så känsliga för skador.

När det gäller truppen i stort är den en färskvara och en ständigt pågående process, men Fagervall vill inte låsa fast sig till vare sig antal tillkommande spelare eller när truppen ska vara någorlunda klar. Han hade dock största respekten för insamlingen Supporterspelaren 17/18 där han ser bidraget mer till en spelare som kommer in under säsongen än någon chansning man plocka in redan nu.

Vidare så gillar han gruppen och på det sätt de under Stefan Öhmans håller på att bygga upp en anda av att vara ett jobbigt lag. Han är tillfreds med träningen och vars laget är just nu, men Jocke kommer dock aldrig bli helt nöjd. Men han gillar miljön där målsättningen ska vara ”pers” varje djävla pass.

* * *

Vi får se ifall vi kan få till en intervju med Jocke här framöver då han gav en del svävande svar och jag inte heller tycker att alla relevanta frågor ställdes.

Dina egna kommentarer eller tankar efter intervjun.. Fältet som vanligt fritt.

7 thoughts on “En intervju med Jocke, men inte vår..

 • 25 april, 2017 kl. 20:37
  Permalänk

  Jag som trodde det var tänkt att använda supporter pengarna till säsong start 🙁 tur man inte pytsat in något heller

  Svar
  • 25 april, 2017 kl. 22:58
   Permalänk

   ”Pytsar” du med flera in, så får vi en supporterspelare till säsong start 🙂 Inte kommer de att vänta ifall det finns pengar.

   Svar
  • 26 april, 2017 kl. 01:32
   Permalänk

   Hur kan du tro det när insamlingen avslutas 1 september. Det är valfritt att skänka pengar och tur är väl det

   Svar
 • 26 april, 2017 kl. 08:17
  Permalänk

  Plockas det inte något efter jul är det oftast grisen i säcken

  Svar
 • 26 april, 2017 kl. 11:22
  Permalänk

  Om det blir 500 papp så tycker jag att som även har sponsrat, ta in en spelare redan från start.
  Sen dom som inte ha sponsrat ska väl inte ha då stora förväntningar.

  Svar
 • 26 april, 2017 kl. 11:24
  Permalänk

  Så stora förväntningar menar jag

  Svar
 • 26 april, 2017 kl. 12:01
  Permalänk

  Fagervall kan konsten att prata utan att säga nåt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: