-En härlig och proffsig klubb med bra fans!

Idag blev Adam Werner klar på lån och vi tog ett snack med honom där han berättar om känslan just nu, hur han är som målvakt och att han inte kommit för att vakta båsdörren.

Du blir alltså den efterlängtade kollegan till Kevin Lindskoug. Hur känns det just nu? -Det känns jätteroligt och grymt inspirerande att få chansen att komma upp och spela med en klubb som Björklöven. Jag haft som ett mål med säsongen att få komma ut och testa på allsvensk miljö och har väntat på den här chansen.

När kommer du upp till Umeå? -Jag landar i Umeå vid midnatt idag.

Du är alltså på väg. Sweet! Kan du beskriva dig som målvakt? -En stor (196 cm) och lugn målvakt. En målvakt med bra teknik och som har ett bra och tryggt grundspel. Spelet med klubban är en av mina styrkor.

Adam får nu chansen till allsvenskt spel.

Det är alltid användbart. Kan du beskriva dig som person? -Som person är jag rätt lugn och ordningsam. Inte den som pratar mest, men heller inte det som pratar minst. Jag älskar att tävla både på och utanför isen. Samtidigt hatar jag att förlora.

Vilken koll har du på Björklöven? Oj, inte så jättebra koll faktiskt. Vet att dom har ett riktigt bra lag som verkligen är på väg åt rätt håll efter en lite tyngre period. En härlig och proffsig klubb med bra fans.

Varför blev det Björklöven? -Dalle kontaktade Färjestad och jag fick förfrågan om jag var sugen på att åka upp. Så det var inget att tveka på.

Du kommer att kampera med en av hockeyallsvenskans bästa målvakter, men lär väl knappast komma upp för att flippa båsdörr? Jag är jätteglad över att få komma och vara med Björklöven. Självklart spelar jag hellre än att öppna dörren, men Kevin är som du säger en av allsvenskans bästa målvakter med mycket rutin. Jag kommer tävla varje dag för att få spela, men samtidigt kommer jag försöka stötta Kevin och göra allt jag kan för att laget ska vinna även om jag inte står. Sen går det fort i hockey och kan hända vad som helst, så det gäller att hela tiden vara redo. Jag tror och hoppas att jag och Kevin kan inspirera varandra. Det ska bli spännande att vara med runt honom och se och lära. Jag kommer ge 100 varje dag och se till att vara redo när chansen kommer.

Till slut, grymt varmt välkommen till Umeå och Björklöven. -Stort tack!!

4 thoughts on “-En härlig och proffsig klubb med bra fans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: