-En drömtillvaro för gamla rävar som letar höga odds!

I morgon väntar hemmamatch nummer två i årets hockeyallsvenska då Almtuna kommer på besök, en klubb som Kim Karlsson spelade i under degraderingsäsongen 09/10. Hör här honom berätta om sin tid i Uppsala, om varför hans kedja gjorde hela sju poäng mot Timrå och vad han egentligen menar i rubriken.Vad säger du kort om säsongsinledningen? -Säsongen tycker jag har börjat bra, en klassisk premiär med mycke nerver mot västerås som vi kan vinna med lite flyt och skärpa, sen en stabil seger mot Timrå och de känns som vi är på rätt spår.

Din kedja har ju varit riktigt het på försäsongen och även om det inte gav frukt mot Västerås så blommande ni ut rejält mot Timrå. Totalt sju poäng från er. Kommentar till det? -Vi försöker jobba hårt och därför kommer utdelningen.

Nu väntar Almtuna där du har ett förflutet. Totalt 54 matcher där säsongen 09/10, då ni faktiskt tog er ända till kvalserien till SHL. Det var också din första seniorsäsong. Några minnen kvar från den tiden? -Jag hade en fantastisk tid i Uppsala, och lärde mig otrolig mycket.

Johan Löf / AXELLÖF

Kimpan flyger fram på isen i vanlig ordning. Foto: AXELLÖF

Någon spelare som är kvar från din tid där? Hur är det att möta ett ”gammalt” lag? -Oklart om nån är kvar.

Vi vill ju tro att man alltid trycker det är speciellt att möta Löven som gammal lövenspelare. Hur blir det för dig att möta Almtuna?-Att möta Almtuna är som vilken annan match som helst!

Du är väl känd att vara ganska förtjust att ha hand om pucken och tar ibland ett extra varv runt motståndaren bara för skojs skull. Samtidigt är du väldigt generös när du närmar dig målet. Du känner aldrig ibland att ”Där skulle jag ha skjutit själv?”-Känner så allt för ofta för mitt eget bästa!

Johan Löf / AXELLÖF

Kim Karlsson vänder bort Västerås Christoffer Fish. Foto:AXELLÖF

Bara börja skjuta då? Inledningen av hockeyallsvenskan har ju för övrigt gett en del överraskande resultat, ex slog Sundsvall slog Oskarshamn borta, Almtuna slog Leksand och Tingsryd slog AIK. Vad har du att säga om inledningen av hockeyallsvenskan? -Innan serien har satt sig brukar resultaten spreta åt alla omöjliga håll, en drömtillvaro för gamla rävar som letar höga odds.

Hur slutar mötet med Almtuna? – 3-1 Wille har sista i tom kasse!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: