En dag kvar (Uppdat.)

I morgon tar vi en rejält avstamp emot kommande säsong när den FJÄRDE kick-offen går av stapeln. Mycket vad vad som kommer att ske kan man gissa sig till. Alla nyförvärven kommer att presenteras och få svara på en del underfyndiga frågor som kokats ihop av herr konferencier. Även delar av ledningen lär få berätta om planerna inför den kommande säsongen. Frågan som gemene man säkert ställer sig och givetvis jag också är: Kommer det att släppas någon bomb? Någon snubbe som kallar sig Greger L vill göra gällande att Löven ska presentera sin ”sniper” och att denne ska vara antingen Patrick Yetman eller Frank Banham. Som en vaksam supporter så vackert dissikerade kommentaren:

Han säger ”som kommer presenteras på kickoffen” som om det vore allmänt känt att löven har kickoff på onsdag. Troligtvis är det nån lövare som skämtar lite och sen för att göra ryktet mer ”troligt” drar han till med ”hoppas det inte stämmer” i slutet för att han ska låta som en utomstående.

Bra analys och jag tillägger att OM det skulle stämma, hur kommer det sig då att denne Greger är den ende som känner till bomben? Nu kan vi ju hoppas att ATT det stämmer, jag ser gärna Banham, men framförallt Yetman i Lövens tröja och vi vet ju att R2 jobbat stenhårt, men tyst med just ”snipern”, så en bomb kanske inte är helt otänkbart, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: