-”En bra magkänsla”

Som bloggen tidigare berättade om så var det utlandet som gällde och valet stod då mellan Norge och Danmark. Valet föll slutligen på det sistnämnda.

William Quist blev här i veckan som gick klar för danska Herlev Eagles. Att valet föll på just Herlev var för att -”jag fick en bra magkänsla” berättar Wille för bloggen. I laget finns också tidigare Lövenspelaren Jesper Thörnberg.

Sin flickvän lämnar han i Uppsala då hon har 1.5 år kvar av sina studier, men möjligheten att åka mellan finns. Wille är redan på plats i Herlev och känslan är kanon.

I Herlev återförenas han och Jesper med förre Löventränaren Patric Wener som är headcoach där. Något som Wille tycker bara går fint.

Vi är glada för att slippa ha Wille som motståndare nästa säsong, men Wille är saknad, en kille med stort hjärta som fångat sonens tycke. Så en här hemma kommer sakna honom ännu mer när det nu inte finns någon möjlighet för knoge alls.

Vi önskar Wille lycka till i sin nya klubb.

***

Tobias Hage tränar med Almtuna för tillfället. Kul att höra att Tobias är åter på is, likt Wille hade han stora problem efter en hjärnskakning förra säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: