En bloggares våta drömmar Del 1

Tänkbara kontraktslösa spelare i AHL:

Idag går jag igenom forwards, som uteslutande bör vara två killar(rightare) som kan hänga en balja eller tre när det som bäst behövs. Samtidigt har jag försökt vara realist och sollat bort killar som exempelvis Jeff Hamilton och Gilbert Brule. Nåväl, here we go:

Junior Lessard : 29-åring som gjort 27 NHL-matcher över 3 säsonger, men spelade enbart AHL-matcher den senaste säsongen. Har producerat mindre och mindre för var säsong som gått och borde söka en ny utmaning, utanför Nordamerika.

Chad Painchaud: 23-åring som producerat i ECHL, men inte rosat marknaden i AHL och skulle nog ses som en chansning, men kan å andra sidan vara rätt billig.

Stephen Gionta: 25-åring som gjort 4 säsomger i AHL utan att lämna några större avtryck efter sig. 172 cm i strumplästerna imponerar nog inte heller på NHL-scouterna. Perfekt för allsvenskan?

Carl Corazzini : 30-åring som visat att han kan producera i AHL och har även testats sporadiskt i NHL helt utan lycka. Dags för en sväng till Europa där storleken inte är lika avgörande?

Colton Fretter: 27-årig som väntar på chansen i NHL efter 2 säsonger och 3 klubbar i AHL. I likhet med många andra på denna lista har han storleken emot sig (177 cm). Europa nästa?

Wacey Rabbit: Återigen en smurf som väntar på sin chans i NHL. 22-årige Wacey är endast 175 cm över havsytan och skulle passa perfekt i en allsvensk klubb.

Randall Gelech: 25-årige Randall har visseligen storleken med sig via 188cm och 96 kg, men har ändå inte noterats för någon NHL-match trots 5 säsonger i AHL. Dags för ny utmaning på annan kontinent?

Bill Thomas: 26-åring som testats i omgångar i NHL, men har en kurva som pekar på att han borde söka lyckan utanför Nordamerika.

En annan dag blir det backarnas tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: