En av två målvakter signad

Björklöven har gjort klart med en av de två målvakterna för den kommande säsongen och det rör sig om målvakten man signade som tredjemålvakt inför kvalet den gångna säsongen.

Björklöven tar in Isak Mantler som försäkring - HockeyAllsvenskan
Isak Mantler i Örebors färger. Foto: Tony Jörtsö

Det rör sig om 21-årige Isak Mantler som är fotsrad i Örebros organisaion, men som de senaste säsongerna briljerat i Hockeyettan i Lindlöven med en räddingsprocent på över 93 %. Inte helt otänkbart att han framöver kommer att kampera med en tänkt etta likt Joe Cannata ifjol. Klart är dock att den välmeriterade Marcus Svensson som varit ett namn som figurerat kring Björklöven pga inte längre är aktuell pga av familjeförhållanden enlig uppgifter till Löven4Ever. Det senaste vi hört är att klubben söker efter en målvakt på andra sidan Atlanten.

En målvakt som gjorde det riktigt bra ifjol trots få insatser från start är ju Mattias Pettersson som tidigt uppgavs vara på väg till Kristianstad nu uppges vara klar för klubben.

När vi ändå är inne på målvakter så passade Björklöven på att förlänga med målvaktstränare Markus Ekman Westman

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen inom sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “En av två målvakter signad

 • 29 juni, 2020 kl. 22:36
  Permalänk

  Isak Mantler????? Jag är lite besviken om jag ska vara ärlig.

  Svar
  • 30 juni, 2020 kl. 19:31
   Permalänk

   I fjol hade vi två tänkta förstamålvakter på kontrakt Magnus, när man nu inför säsongen talat talat om en tydlig etta är det lite som Söderlövare är inne på.. det blir ju lite ekonomi i det också, jag tror det blir kanon med Mantler so backup.. har gjort det bra i ettan, är ung och hungrig.. det avgörande är att pricka rätt på 1:a spaden!

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: