Emmerdahl närmar sig comeback

Hade det inte varit för en förkylning så hade han kanske varit tillbaka redan imorgon, men snart ska Jonas Emmerdahl vara redo för comeback.

Jonas hoppas själv kunna vara tillbaka redan på lördag då Björklöven möter BIK Karlskoga på bortaplan, men det är ändå inte en helt kurant Jonas som nu är på väg tillbaka. – Riktigt bra är det inte nu heller. Det gör ont emellanåt men det är nog sådant man får lära sig att tåla, berättar han för VK. Det är höften som varit problemet och trots operation i somras så är han alltså inte smärtfri och han vet inte om han någonsin kommer bli helt smärtfri, men just nu är han beredd att bita ihop och köra. – Jag är hur spelsugen som helst. Längtar verkligen efter att få spela igen, fortsätter han och tillägger. – Jag måste förstås spela stabilt och enkelt till en början sedan känna mig för vad jag behärskar och inte. Det gäller att vara smart och inte krångla till det i början, säger han.

Det blir förstås härligt att ha in Jonas i laget igen då försvaret varit lagets stora svaghet, men samtidigt känns det som att Jonas egenskaper som hockeyspelare ju längre han varit borta och ju sämre löven agerat i egen zon, bara ökat och så är det ju inte. Vi ska också komma ihåg att det lär ta tid innan han är tillbaka i samma goda slag han var ifjol om han ens kommer tillbaka dit. Vi ska inte glömma hur skador påverkade både Jon Palmebjörks, Tommy Wargs och kanske även Kim Karlssons karriärer. Dock kan man inte säga annat än att han är varmt välkommen tillbaka.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: