Ekeståhl-Jonsson byter SHL-klubb

Det har snackats om KHL för Lucas Ekeståhl-Jonsson, men idag blev det klart att han lämnar Förjestad BK för…Rögle BK.

PÅ tiden det begav sig i Björklöven. Arkivfoto: Johan Löf

– Jag trivdes jättebra i Färjestad, vi hade ett bra lag. Jag minns matcherna mot Rögle eftersom vi spelade ungefär på samma sätt och jag tror jag kommer att passa in ganska bra. Jag hoppas få en större roll i Rögle, men det är upp till mig själv att visa att jag är värd det, säger han till Rögles hemsida.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: