Ekelund lämnar klartecken

Bloggen var i kontakt med sportchef Daniel Johansson under eftermiddagen och där berättade han att man kommer till spel med sex friska backar.

-Kalle testade idag. Vi utgår ifrån att han spelar, förklarar Dalle. När jag påtalar risken i och med det faktum att man enligt den sk. hjärntrappan ska vara symptomfri i 24 timmar innan man testar på is utvecklar Dalle deras tänk. -Vi pressar/tvingar aldrig spelaren till spel utan det känner spelaren själv. Om Kalle testar med ett hårt ispass utan bakslag får han själv i samråd med läkare avgöra om han spelar eller ej.

Det har figurerat andra namn för lån, men i och med att Kalle för och man nu har sex backar är inga fler lån aktuella just nu. -Just idag nöjda med tanke(som det ser ut just nu) att vi har 6 friska backar. Ska vi låna ytterligare en back måste vi erbjuda speltid. Känns fel att plocka bort någon av våra ”egna” efter 4 raka vinster.

Nu kan vi med andra ord andas ut och bara se fram emot morgondagens match precis som vanligt, helt utan oro för backsidan.

4 thoughts on “Ekelund lämnar klartecken

 • 24 september, 2015 kl. 00:01
  Permalänk

  Kul, skönt att höra. Eklund behövs.
  För j-a kul med Bengtsson in oxå, bra agerat. Även om han nu är en Saik produkt som en viss mr Malmö skrev i sin blogg….
  Hoppas Löven fortsätter på samma väg nu o inte tar IOK för var de ligger i tabellen. Vi har gjort många plattmatcher mot dem tidigare.
  Löven4ever (skåne)

  Svar
  • 24 september, 2015 kl. 10:14
   Permalänk

   Att kalla honom en produkt av Umeå Norra är förstås bara ett sätt att locka läsare och kommentarer. Bara för att du får kontrakt med sheleftyou under sen tonårstid,tränar lite och sen lånas ut innan serien drar igång för att sedan inte sätta sin fot där igen, kallar jag inte en produkt av klubben. Han är en Landkrona/Rögle produkt inget annat.

   Svar
 • 24 september, 2015 kl. 09:50
  Permalänk

  Rob att kalla en spelare som haft ett kontrakt med en klubb i ett år men varit utlånad hela året är inte deras produkt

  Svar
 • 24 september, 2015 kl. 12:46
  Permalänk

  Helt utan oro för baksidan är väl kanske att gå lite långt;) fast å andra sidan så äre nog med skador nu!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: