Efter succén kommer nästa


Efter succén med auktionen av det signerade fotot av #6 Kim Karlsson kan vi bara spinna vidare eftersom vi har en bild till.

Denna gång är det vår förmodade nästa SHL-export #7 David Lindqvist som signerat ett foto på sig själv i A3 format och precis som tidigare går pengarna oavkortat till insamlingen supporterspelaren 17/18.

Foto:AXELLÖF

Så vill ni att insamlingen ska växa och samtidigt få ett unikt foto som förgyller vilken vägg som helst, jag då klickar ni förstås på bilden och lägger ett bud. Ni som hellre bara lägger en slant rakt av hittar insamlingen HÄR. Sen kan det vara en idé att hålla koll på insamlingens facebooksida. Bloggen misstänker att något kan hända även där framöver…

Sen har ni väl inte missat att vi skänkt en bild, en signerad Niklas Pavel som supporterspelaren 17/18 just nu lottar ut på samma facebooksida? Läs inlägget HÄR om du vill ta chansen att bli ägare till den.

4 thoughts on “Efter succén kommer nästa

 • 3 juli, 2017 kl. 23:02
  Permalänk

  Hittar ingenting om hur mycket pengar Kims tavla gav,

  Svar
  • 4 juli, 2017 kl. 08:11
   Permalänk

   Den gav 890kr.

   Svar
   • 4 juli, 2017 kl. 13:50
    Permalänk

    Varför säger ni ”ligans 3e bästa fans” i både intervju med Messy och Fredric? Såg att ni fått massa kommentarer om detta men ser inget svar.

    Svar
    • 4 juli, 2017 kl. 16:20
     Permalänk

     Se svar till Palle den 2 juli mot SHL.. på intervjun med Karlsson.. ”Här får vi nog skylla på Nisse (tryckfels-alltså), Green Devils och alla gröngula Lövens fans så klart ligans bästa. Inget annat.”

     Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: