Efter säsongens genrep mot AIK!

Att bara släppa in en puck på bortaplan mot ett ES-lag i genrepet får väl i vart fall ses som godkänt, åtminstone resultatmässigt sett. Av det jag läst ska det ha varit bra målvaktsspel från våra båda målvakter och stundtals bra tryck från BD-kedjan. Lite skrämmande trots allt att det bara avlossas 18 skott mot mål. Å andra sidan sköt vi allt som oftast 40-talet skott på mål i fjol, så ifall vi inte gör något mål så blir ju ineffektiviteten något lägre med ”bara” 18 missade. Men nog borde det vara rätt tydligt vilken eller vilka typer av spelare laget skulle må bra av.

Korken syntes visst inte heller så mycket. Bra så, så länge den typen av spelare gör sitt jobb tror jag inte vi kommer lägga så mycket märke till honom. Laget var väl rätt väntat, även om det inte såg ut som jag hoppats på. Jag har lite svårt att se vad Z gör i en defensiv kedja, in med Lundberg där och låt Ledin och Z snurra på i fjärde. Noterar också att Thörn fick duscha tidigt i afton, känns som att han tagit en ny roll till i år. Gamle Svedberg ska också ha visat lite känslor, sånt gillas.

Återstår att se vad som händer på ondag, Mora kommer väl tyvärr vara tokbra.. ett dåligt genrep etc. jag tror inte masarna var nöjda med 1-6 borta mot VIK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: