Efter Ellos HC!!

Tur att man varit upptagen på annat håll i afton, annars hade väl både dator och vardagsrumsbord varit trasigt. Klart att vi hade hoppats på underverk av den jetlagade Schultz, men det var mer en orealistisk dröm än ett troligt scenario. Samtidigt visar det brutalt tydligt något som vi skrivit om tidigare "one fly makes no summer". Är det inte uppenbart för alla i dagsläget att det krävs förändringar, då blir det aldrig det.

Matchfakta finns här och det enda lilla positiva jag noterar är 2+2 för roughing på Erikson, fast det kanske stavas frustaration och då blir det inte lika "bra". Att Ellos gör 3 mål på 7:37 känns riktigt djäkla risigt. Inlägget blir kort och konsist, är alldeles för frustrerad för att låtsas vara oberörd i dagsläget. Klart som fan man ska ge lirarna chansen och försöka matcha laget med kontinuitet, men nu måste något verkligen hända. Vi ligger sist i ligan, har just förlorat sjätte raka.. det är inte acceptabelt, men tyvärr sant.

+++

Nu vill det till att alla agerar; i styrelserum, på säljmöten, i omklädningsrum, på gymmet och inte minst på läktarna.

 

 

0 thoughts on “Efter Ellos HC!!

 • 11 oktober, 2009 kl. 23:06
  Permalänk

  Med passage och resa genom tidszoner är det ett gott antagande Jesse inte är i närheten av att deges en topp prestation och produktion av mål. Det är en lång resa över atlanten liksom målen för Björklöven liggger lite väl fjärran borta. Kanske dags att tänka över om det går att beställa mål via postorder? Jag kan tänka mig att portot till framgång kan vara närmare än man tror. Eller hur?

  Klistret sitter på baksidan av frimärket!

  Svar
 • 11 oktober, 2009 kl. 23:30
  Permalänk

  Svar till PO (2009-10-11 23:06)
  Mål via postorder hade varit något… men de skulle säkert inte vara billiga, pengar har vi väl egentligen inte heller gott om.

  I afton är Jesus ursäktad, men snart måste han börja leverera.. inte för att jag vet vem som ska passa trissan, men någon har de väl tänkt.

  Frimärket och klistret var ju bra.. poesi??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: