Edlund: -När man firar något är det med blått och gult!

Dags för en ny brännbollsyra och självklart tar vi pulsen på bloggens favoritlag Boston Bruins årgång 79. Läs här en intervju med lagets lagkapten exlövet, och numera NHL-scouten Anton Edlund.

11295661_923345147687685_8568051372585791652_n

Självklart är det laddat för feststämning när Boston med sina fanatiska fans intar ängarna och finalbanan.

Ja, Anton, dags för ny Brännbollsyra. Hur är känslan i laget? – Känslan i laget är bra! Vi är väldigt revanschsugna.

Som du säger förstår jag att ni är väldigt revanschsugna. Det gick inte alls som ni tänkt eller hoppats ifjol. Går det att peka på varför? Jo, man har ju analyserat det ett antal gånger. Finns saker man hade velat göra annorlunda, jag är väl inte nöjd med allt jag gjorde i coachningen av den matchen. Sen hade vi ett par andra saker där vi inte kom upp i den standarden man måste för att slå ett så pass bra lag som Bränn inte Bullen.

När drog årets träning igång? – Årets träning drog igång i början av april.

Detta år är ju speciellt i Bostons historia då ni firar 10-års jubileum. Ni har bland annat tillfälligt bytt färger till blått o gult. Orsak bakom det? – Ja det är ett speciellt år, helt klart. Färgbytet grundar sig i att vi ville göra något speciellt och att när man firar något är det med blått och gult. Så det är helt enkelt firandets färger.

Kommer det hända andra saker som skiljer sig från de tidigare åren? -Det kommer att bli lite nyheter runt planen, ja!

Någon du vill avslöja? Njae, där är vi lite hemlighetsfulla…

Ni har fått ändra lite i laguppställningen till i år som jag har förstått. Berätta lite förändringarna som skett. – Det stämmer. Vi har en del skador i år, Patrik Nevalainen och Daniel Wälitalo har gjort höftoperationer och Jimmy Andersson har opererat knät. Linn Johansson pluggar utomlands och kommer inte heller spela. Vi har plockat in Jesper Rännar, Mikael Schau, Ronak Olyaee och Jörgen Nilsson. Det har sett jättebra ut från dem hittills, är helt övertygad att det kommer bli bra.

Ni lottades mot Alf Purde, Brunflos Atlet och Brännbollssällskap och Getens hjältar. något du kan säga om den lottningen? Har du koll på något av dom lagen?

Alf Purde känner vi väl! Det är det enda laget vi känner till. Det kommer bli en grymt rolig match, det är ett bra lag.
Hur ser ert träd ut? Vad kan tänkas komma framöver om ni går vidare? Jag har bara hunnit kolla vart jag tror vi i sådana fall kommer in i trädet, men inte fått det bekräftat än.

Ni har som vanligt en trogen följarskara och även en hel del namnkunnigt hockeyfolk som brukar dyka upp. Vet du idag vilka som kan tänkas dyka upp? – Ja, det kommer bli bra med folk. Hoppas på en grym uppslutning! Helt ärligt vet jag inte riktigt vilka som kommer loss i år. Många sena beslut.

Vad är årets målsättning? – Samma som alltid: Guld på Ängarna!

Någon hälsning till alla era fans därute? – Ser fram emot att se alla på Ängarna på fredag!

Något mer du vill tillägga? – Nej inte direkt. Hoppas vi får se en grym uppslutning på fredag!!

***

Boston följer ni på bana 11 (Finalbanan) kl 16.00 på fredag där man som sagt möter Alf Purde, Brunflos Atlet och Brännbollssällskap och Getens hjältar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: