Edblom:-Det är med blandade känslor!

Det kom som en smärre chock när det framkom att Pär Edblom lämnar Björklöven för seriekonkurrenten Modo. Här försöker han ge en förklaring till beslutet.

20068282933_ddcc27d8ba_b

Pär Edblom lämnar Björklöven med blandade känslor.Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Pär har förståelse för vår reaktion när vi får tag på honom. –Jo, jag vet, men den sociala biten väger över. Jag har fått chansen att spela där jag bor och i min moderklubb, berättar han för bloggen. Det var dock inget lätt beslut att ta. – Nä, jag kan säga att det är med blandade känslor! Han går sen in på sin syn på vart Björklöven är på väg. -Jag tror att den inriktning löven kör på nu är helt rätt och hade det inte varit för att det är min moderklubb och min hemstad hade jag aldrig bytt. Han avslutar med en hälsning alla gröngula där ute. -Jag får önska er lövare stort lycka till! Och tack för stödet under den tuffa säsongen som varit.

6 thoughts on “Edblom:-Det är med blandade känslor!

 • 20 maj, 2016 kl. 11:30
  Permalänk

  Bra med Modohjärta i klubben

  Svar
 • 20 maj, 2016 kl. 18:10
  Permalänk

  Edblom hörde ej hemma i Löven så var det med det.

  Svar
 • 20 maj, 2016 kl. 19:48
  Permalänk

  Härlig människa Pär. Synd att det blev som det blev. Kollar vi på värvningarna så ser vi att den här saken har varit klar sedan länge.

  Nu borde det ju finnas ett utrymme för att ge Quist ett nytt lite bättre bud?
  Tror det kan vara värt att ge en sådan spelare en vettig lön eftersom det kommer vara första året på länge han kan spela en hel säsong, nu när problemet är löst.

  Det är ingen som behöver skämmas när det frigjorts lite löneutrymme så ska man utnyttja det på bästa sätt. Alla pengar på en pjäs är lite hög risk.

  Om nu Quist ens vill vara kvar. Men jag tror det kommer komma ett nytt spelsystemet även om TJ är kvar och naturligtvis kommer vi se någon billigare i båset 17/18.

  Svar
  • 21 maj, 2016 kl. 09:54
   Permalänk

   Har fått uppfattningen att Qvist gärna lämnar, och helt rätt vad gäller TJ. Hade Löven hafr råd hade TJ fått lämna redan i år. Nu får vi pinas ännu ett år.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: