Dubbla lövenförluster

Under gårdagen spelade Björklövens J20 och damlag viktiga kvalmatcher som dessvärre slutade i moll.

Megazone

J20 laget spelade en match av vinna eller försvinna karaktär bort mot kvalledande Piteå. Trots 1-0 ledning efter två perioden rasade man ihop och föll till slut med 5-1, de två sista målen föll i tom kasse. 1-1 och 2-1 föll inom 2.40 och blev början till slutet. Laget har ni bara en teoretisk chans till vidare kval då man själv måste vinna de två sista matcherna mot Östersund respektive Sundsvall samtidigt som Piteå måste falla mött samma lag. Att det sker är förstås mer än otroligt.

j20

Även Björklövens damlag var i farten i går och var ganska nära en skräll borta mot riksserielaget Sundsvall. Man ledde med både 1-0 och 2-1 halvvägs in i matchen och hade 2-2 med mindre än elva minuter kvar. Då satte Sundsvall in stöten och gjorde tre raka mål på 3.34. Björklöven kvalar vidare nere i Stockholm i helgen med match på lördag mot det andra laget i kvalet som kommer från Riksserien SDE HF samt på söndag mot Haninge Anchors HC. Detta kval spelas över 10 omgångar.

dam

Megazone

One thought on “Dubbla lövenförluster

  • 4 mars, 2016 kl. 09:47
    Permalänk

    I vilket avseende då viktiga kvalmatcher kan man fråga sig – för tabellens skull eller för lövens framtida utveckling mot SHL ? Om argumentet avser det senare då har inte löven haft kompetens (vilja) för att styra upp en juniorverksamhet i samarbete med det egna ett representationslaget. Boven i detta hör nog hemma i kravet om snabba mål mot just SHL och då har pengarna fått styra (och de verkar ju finnas) till att köpa in spelare eller låna till förfång för de egna juniorerna. Och så fortsätter det inom löven sportchef för sportchef. PS. Walltin var på väg att styra upp den delen men med denna säsongs organisation är det tillbaka på ruta ett Ds.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: