Du ger mig bra vibrationer

Finner mig nästan nynnandes på Kicki Danielssons schlagerdänga. Jo, nog känns det lite så. Jag fick faktiskt riktigt sköna vibbar när jag läste Forsgrens genomgång av läget. Anders Grönlund blev ju klar idag. Jonnie Karlsson och Johan Bergmark känns rätt säkra kort. Linus Boström han man äntligen tagit kontant med. Tror nog Martin Sandgren kan hamna här också, trots hans egen önskan om spel i högre serier. Marcus Waldehagen avvaktar vad som signas och blir de ovanstående klara, så kan han gott vara på ingång. Samtidigt börjar fler spelare och agenter höra av sig till Löven när de ser vad som är på gång, vilket innebär att Hellgren kanske inte kan välja och vraka, men i alla fall ha ett bra utbud att sålla ifrån. Som sagt, jag får sköna vibbar. Jag tror det här slutar bra. Det finns en tid då det gäller att vara positiv och det är nu.

0 thoughts on “Du ger mig bra vibrationer

 • 14 juli, 2010 kl. 23:05
  Permalänk

  Jag känner som du! 🙂 Visst det blir div 1 hockey i vinter, men vi lär ju få se lite fler vinster än de senaste säsongerna. Sen vore ju drömsensariot en avgörande match mot Sundsvall i Umeå arena, MUMMA! Fast då har vi förhoppningsvis kryddat laget mer för att ta klivet upp. En säsong i ettan får räcka.

  Svar
 • 15 juli, 2010 kl. 08:23
  Permalänk

  Svar till peken (2010-07-14 23:05)
  Det vore ju nästan för bra för att vara sant, men att Sundsvall får kvala samt att vi bör gå till kvalserien törs jag nästan slå vad om. Förhoppningsvis blir det bara en säsong som visar vart skåpet ska stå.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: