Drömmen om Acke får vänta

Även om det varit en utopi och att vi också vetat att varit mer eller mindre klart med en förlängning med Örebro, så får vi nog inse att det kommer ta tid innan vi ser Alexander Hellström i Löventröjan igen då han precis signat ett tre-årskontrakt med Örebro.

-Jag trivs väldigt bra i Örebro, säger han till klubbens hemsida. Han berättar vidare att han ser fram emot att ha en månad länge försäsongsträning än tidigare, då man likt Löven redans att igång nästa säsong. Han var nöjd med lagets fjolårssäsong, men vill dra ett streck över den gångna och ser fram emot att träffa de nya killarna i laget. Om lagets ”nya” tränare Niklas Sundblad, som beskrivs som en hård tränare säger Acke så här. – Nä, men det tycker jag känns bra. Det ska vara tuffa krav. Jag personligen är van vid tuffa krav sen tidigare och han känns väldigt internationell på så sätt. Jag har haft ryska och amerikanska tränare och det är tuffa krav. Vi är professionella och vi ska kunna leva med tuffa krav. Jag är van och jag trivs med det.

När det gäller silly season och nya spelare så läser inte Acke på kring spelarna utan vill träffa dom och skapa sig en egen bild. -Jag ser fram emot att träffa dom när det kommer hit öga mot öga!

Vi ser också fram emot att en dag få stå öga mot öga med Acke, men då förstås i den gröngula dressen. Något jag inte ser fram emot men som är nödvändigt är att nu återgå till att ta hand om den magsjuka familjen…

2 thoughts on “Drömmen om Acke får vänta

 • 10 april, 2017 kl. 12:06
  Permalänk

  Tänk om Löven skulle ställas mot Örebro i ett SHL-kval?

  Då förmodar jag att Acke ballar ur… =)

  Svar
  • 10 april, 2017 kl. 15:23
   Permalänk

   Isåfall räknar jag med att han avgör åt oss i sjunde avgörande matchen

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: