Domarjävel!?

Domarjävel!? Är det verkligen det bästa vi kan, de här killarna som match efter match byter om för att på sin höjd få höra glåpord, jag är i alla fall sjukt imponerad. Jag hade visserligen en bottendomarlista för några matcher sedan, men det förändrar inte på något sätt det här inlägget.

I veckan har Marcus Winnerborg debuterat i NHL och jag tror ärligt inte vi fattar hur stort det egentligen är. Jag kommer återkomma till Marcus och vill börja med att lyfta alla de fantastiska killar och tjejer som gärna tar på sig en svartvit-randig tröja för att låta andra killar och tjejer ha roligt. Jag tycker det är sjukt stort.

Att vara domare torde vara det minst tacksamma, det allra bästa omdömet är att ingen märkt eller lagt märke till dig. Ja.. du som läsare förstår, det här är inget glamoröst jobb. Men domarna går verkligen till jobbet varje dag, det är enkelt att åka in på kassen och skymma eller att hugga på returerna för laget.. men domarna, de är ju inget riktigt lag!

Nu håller visserligen domarna ihop så på sätt är det ett lag, men de åker ju in på kassen och hugger på returer för vår och spelarnas skull. Vi borde tänka efter lite och uppskatta dessa individer betydligt oftare, jag vet hur rörigt allt skulle bli utan doamre.. vad tror eller tycker du?

+ + +

Marcus Winnerborg debuterade i NHL.. det var rätt häftigt och efteråt fick han tydligen positiv respons från spelarna själva. Om spelana på isen som döms av dessa funktionärer kan acceptera och lyfta på hatten borde väl vi andra kunde göra det med?

0 thoughts on “Domarjävel!?

 • 21 november, 2010 kl. 14:44
  Permalänk

  Det är bara i NHL och KHL som domarna behandlas med respekt av både spelare och publik. Å andra sidan finns det rätt dåliga domare, inte minst i allsvenskan. Den typen av domare gör faktiskt hockeyn ännu sämre än den redan är i de lägre serierna. Men som sagt, fordon efter person som det heter, domare efter liga?

  Svar
 • 21 november, 2010 kl. 21:01
  Permalänk

  Svar till janne (2010-11-21 14:44)
  Mycket sant janne, men visst borde vi iaf försöka ge dem lite cred? Vad gäller domarna i allsvenskan skulle jag mer än gärna ha tillbaka dom, på flera sätt..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: