Dög inte i Löven, inte heller i SSK

När vi jagade forwards som värst hade under en tid två nya under kontrakt. Den ene lyckades vi bli av med då vi hellre ville ha den andre. Den andre dög inte så han skickade vi också. Nu skickas den förste från sin nästa klubb också. Jag pratar förstås om Lindsey Sparks.

Södertälje meddelar på sin hemsida att man väljer att avbryta samarbetet med den kanadensiske forwarden.

”Den kanadensiske forwarden Lindsay Sparks anslöt till laget i början av säsongen och har på 31 matcher noterats för tre mål och sex assist.

På slutet har han haft sparsamt med speltid och nu är klubben och Sparks överens om att avsluta kontraktet.

– Lindsay är en skicklig hockeyspelare och en bra person. Här i SSK har han tyvärr inte fått spelet att stämma, men vi önskar honom lycka till framöver, säger huvudtränare Ulf Lundberg.”

** *

Utöver detta kan vi konstatera två förändringar under dagen i hockeyallsvenskan. Fredagens motståndare Tingsryd har breddat sin backsida med Väsbys store back (193/92) Rasmus Sörgardt och Pantern tappar sin norske forward Andreas Heier till Vålerenga.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!S

One thought on “Dög inte i Löven, inte heller i SSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: