Djupare tankar om forwardssidan

Vår genomgång av lagdelarna slutar då förstås med forwardssidan och här har vi listat upp ett antal namn som vi gärna skulle kunna att tänka oss se i Björklöven anno 19/20.

Alex Aleardi
Sverigebekantingen med förflutet under Per Kenttä i Asplöven, men också Rögle och Mora, har i två säsonger öst i mål i den franska ligan. 61 mål på 96 matcher är helt ok. I Frankrike finns även Joël Caron och namnen med det läckra efternamnet Champagne.

Tylor Vause
vore bli en grym förstecenter. Skulle löven ha råd med denne 27-årige kanadeniskt center från Vienna Capitals?

Austin Cangelosi
Liten rightare som öst in både och assist i den norska ligan och Lillehammer. 28 mål och 27 assists på 48 matcher är inte fy skam. Utgående kontrakt.

Joey Benik
Cangelosis lagkamrat i Lillehammer som också levererat bra med 27 mål och 29 assist. Även han på utgående kontrakt.

Cam Spiro
Efter tre säsonger i Danmark där han gått den långa vägen via danska andraligan levererade han riktigt bra i år och borde vara intressant för klubbar utanför Danmark.

Sen finns det ju en uppsjö med spelare i ECHL som borde kunna bli aktuella om man känner till Per Kenttäs CV. Slänger ut Zack Pochiro, J.C. Campagna och Steve McPharland som några. Reid Gardiner är förstås inget annat än en våt dröm. Förstås är alltid transatlantiska spelare en chansning, men vilken spelare är inte det? Inte ens med bra CV levererar man alltid och just nu känns det som att det finns få svenska spelare i rätt prisklass som skulle kunna kvalificera som spets?

Era tankar om forwardssidan? Skriv en kommentar…

***

Varför inte spana in vår samarbetspartner Coolbet? Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

One thought on “Djupare tankar om forwardssidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: