Din machete i speldjungeln!

HockeyAllsvenskan 2017/2018 har precis som vi alla hockeynördar vet äntligen inletts, nu är den roliga silly season, den tråkiga men nödvändiga barmarks- samt uppmjukande försäsongen över. I den här tiden vid säsongsupptakten alltid lite ovisst och spännande, men nu ska vi hur som helst över 52 omgångar spela om riktiga poäng och viktiga tabellplaceringar.

Även om Timrå vann försäsongstabellen i stor stil så är det nog degraderade jojo-laget Leksands IF, Övikslaget MODO samt AIK från Solna som främst tippas i den absoluta toppen av ligan. Främsta utmanare därefter skånelaget IK Pantern och vår premiärmotståndare BIK Karlskoga från de värmländska skogarna.

I botten på tabellen är det väl främst nykomlingen Troja-Ljungby som placerats, detta trots de senaste succénykomlingarna Pantern, Tingsryd och föregående säsong Västervik.

Vårt eget gröngula Björklöven har på förhand tippats alltifrån femma ner till plats 12 i tabellen, i fjol slutade vi på plats elva men var snubblande nära det negativa kvalet. Frågan är om coach Joakim Fagervall under säsongen kan göra verkstad av snacket om ”Topp 4”?

Säsongens premiäromgång slutade på följande sätt:

Timrå IK – HC Vita Hästen 4-0

AIK – IK Pantern 2-1

BIK Karlskoga – IF Björklöven 4-2

Leksands IF – Södertälje SK 3-1

Västerviks IK – IF Troja/Ljungby 3-1

IK Oskarshamn – MODO Hockey 0-3

Tingsryds AIF – Almtuna IS 0-3

Hemmapremiären i går mot Leksand i borgen T3 Center slutade med övertygande seger 6-3 och efter två matcher ligger vi nu på plats 6 i en redan haltande tabell. Så här långt AIK och BIK Karlskoga de enda obesegrade lagen.

För att krydda säsongen och möjligen varje match med just ditt lag inblandat finns det nästan oändliga möjligheter till betting och en mängd olika spelbolag i både Sverige och utomlands att besöka. Bloggen Löven4Ever har som ambition eller förhoppning den här säsongen att framöver löpande lägga speltips i god tid inför matcherna.

Av en händelse noterade bloggen webbsiten Tippat.se som är en oberoende sida som testar svenska spelbolag för att du som spelare ska kunna göra ett bra val. Här hittar du utöver gratis speltips även de bästa bonusarna för betting, casino och poker.

Tippat.se beskriver sig själva på sin hemsida som en guide till spel på nätet, bloggen går lite längre och anser att Tippat.se är en nödvändig machete i denna täta speldjungel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: