Detta är årets spelare!

Efter varje match delar vi ut ett antal bloggloggor till de som skött sig bäst enligt vårt tycke i skalan tre, två eller en blogglogga. Nu när serien är slutspelad har vi kommit fram till en vinnare som skrapat ihop flest bloggloggor. Vinnaren är …..Emil Lundberg! När vi kontaktade Emil om vinsten var hans spontana kommentar, -Va kul! Något positivt med säsongen i alla fall haha. Den som vill höra mer från Emil och om han tankar om säsongen, om den kommande och en del mittemellan håller utkik. En intervju med årets spelare kommer under dagen.

Här är den totala bloggloggsligan för säsongen 18/19. Grattis Emil!

Nu blir den här listan lite speciell då det bara är de tre som anses bäst och mest bidragande som får loggor efter varje match. Jämnhet i det tysta premieras således tämligen dåligt här. Kan vara bra att ha i åtanke…

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: