-Det vore kul med ett äventyr!

Efter elva säsonger eller ”en jäkla massa år” det i Hockeyallsvenskan som han själv uttrycker, varav fyra i Björklöven (173 matcher) känner han att det kanske är dags för ett äventyr. Vi tog pulsen på exlövet Lucas Sandström hur läget ligger just nu.

Lucas efter en an sina matcher i Björklöven. Foto: Lövenbloggaren

Sommaren är ett minne blott och säsongen har dragit igång. Du står just nu utan klubb. Hur ser läget ut för din för den kommande säsongen? Något på gång? -Hallå! Jag letar för fullt, men känner väl att jag inte hittat helt rätt ännu. Har såklart en del krokar ute men inget är klart ännu.

Krokar? Berätta mer.Något land/liga som ligger närmare än andra? – Har faktiskt inget alls att bjuda på, men får jag välja själv så vill jag till Österrike eller Tyskland. Sen om det är realistiskt eller inte är en annan femma.

Ja, du lämnar Almtuna efter två säsonger. Hur känns det? -Har bara gott att säga om Almtuna , trivdes kanon i klubben och stänger inga dörrar för framtiden heller.

Var det du som ville lämna eller blev du inte erbjuden förlängning när det först blev degradering? -När det blev som det blev med nerflyttning så var det aldrig aktuellt att stanna, Vi hade diskussioner under säsongen, men jag ville då spela klart och utvärdera efter allt var klart.

och vad händer nu? -Det som händer nu är att jag kommer köra på is med Fagersta AIK här hemma tills jag gör klart med något. Kände väl efter säsongen att det vore kul med ett äventyr då jag spelat en jäkla massa år i den här ligan.

Under brännbollsyran träffades ju vi och då förklarade du att det inte kan bli en fortsättning i Sverige. Utveckla gärna det resonemanget. -Som sagt, stänger inga dörrar för allsvenskan heller utan är öppen för allt.

Ok. Hur har sommaren annars varit? -Sommaren har varit kanon, har rest en del , spelat mycket golf samt padeltennis, umgåtts med nära och kära här hemma i Fagersta.

Rest en del? Vart då?Varit på Mallorca, en sväng till London samt Newcastle.

Låter underbart. Vi tackar dig för pratsstunden och önska dig lycka till. -Tack!

Vi på Löven4Ever önskar förstås Lucas lycka till i sitt sökande efter en ny klubb.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: