-Det var vår kväll.

Björklöven besegrade Mora IK ikväll med solklara 6-1 på bortaplan och efter matchen Fredric Andersson summerade matchen på följande sätt till C More. -Skön vinst, vi gör mycket mål. Det är roligt att lira och tre pinnar.

Lagkapten Fredric Andersson var förstås nöjd efter 6-1 mot Mora.

-Vi ville ju inte att det skulle se ut som mot Almtuna. Nu kom vi ut med bra energi och fick riktigt bra utdelning i första och ror att det där sista PP-målet liksom kanske tog luften ur dom på något sätt, för det var psykologiskt jobbigt för dom, tror jag.

Målet tillkom ju med bara nio sekunder kvar av den första perioden och på fyra sekunder satt pucken i nät bakom Isak Wallin i Morakassen och när FRedric försöker utveckla tankarna kring målet är han lite återhållsam. – Ja, vi har lite luriga varianter… den funkade. Vi visste att det var lite tid, men bland går dom mindre bra och ibland gör man dom inte alls. Vi behöver inte parat för mycket om dom.

När man kommer in på bredden man har ikväll där hela elva spelare gör poäng menar Fredric att det förstås är skitkul att alla kedjor gjorde mål, men kanske främst Kristoffer Söder. -Grymt! Han gör ju alltid ett stenhårt jobb i boxen och så fick han hänga dit en också. Lite turligt studs, men det var vår kväll.

***

PÅ söndag är det ny omgång i hockeyallsvenskan och varför inte besöka vår samarbetspartner Coolbet? Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: