Det senaste om Plant

I hemmamötet med sin gamla klubb Västervik fastnade Adam Plant till i isen i ett boxplay och vred till knät och har varit skadad sen dess. Vi stämde av läget med sportchef Per Kenttä hur läget är just nu för den skridskoskicklige backen.

Senaste nytt om Adam Plant. Foto: Lucas Norlin

-Rehabiliteringen fortlöper normalt dvs som det ska, berättar Per Kenttä för Löven4Ever och tillägger -Vi räknar med att han är i full träning efter juluppehållet. Plant inledde ju säsongen förtroendeingivande med bl.a. +11 på de inledande 14 matcherna som för övrigt gav 12 segrar. Sedan hans frånfälle var det blivit tre segrar på sex matcher. Beror givetvis inte bara på honom, utan finns andra parametrar, men givetvis är Björklöven ett bättre lag med honom på isen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Det senaste om Plant

 • 7 december, 2020 kl. 21:35
  Permalänk

  Saknar verkligen Plant.
  När han kom in förra säsongen,såg han först lite vilsen ut.Inga misstag direkt,men spelade otroligt ”safe”. Förväntade att han skulle göra större avtryck då
  Men när den här säsongen startade,så tog han mer plats.Tillsammans med ” gubben”Rahimi toppade han klart lövens backsida.En otroligt smart back.Har mycket finess när han känner för det.Måste helt klart vara en dröm för en tränare att ha i laget.Hoppas hans startdträcka är kort.Hoppas även att ”den heliga anden” hittar en back för PP.Palmqvist är bra,men tycker nog att han har för vekt direktskott för att vara den bärande backen i spelformen.Deilert känns sönderläst,kommer liksom inte till längre.Behöver nog en med ett riktigt bra skott,och som vågar sig på lite avgörande passningar från blå i PP.Men,tycker nog att det är främst W/L som borde vässa sitt tänk lite mer angående PP.Kvalite bland forwards finns så det räcker….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: