Det senaste kring Plant

Nyttige backen #28 Adam Plant hade en riktigt tuff kväll i Vännäs, det slutade med att han leddes in till omklädningsrummet efter en i vart fall rätt sen tackling från Ludwig Blomstrand i SSK.

Foto: Lucas Norlin

Coach Hans Wallson sa följande till VK efter matchen: – Adam får en armbåge rakt i ansiktet och domarna tar inget för den. Det är riktigt fult. Det är inte bra med honom just nu, men han är med medicinska teamet så jag vet inte så mycket. Vi kan bara hoppas på det bästa, Hans vill inte vill spekulera om Plants frånvaro mot Mora på onsdag. – Vi får se vad som händer, men det är tråkigt i alla fall.

Sedan ett klipp på när Kenttä kom till hallen i Vännäs:

Sportchef Per Kenttä säger sent i kväll följande till sajten: – Uppenbart och som alla kunde se så mådde Adam inte så bra efteråt. Vi får avvakta tills i morgon och se följderna av tacklingen.

Den är dock numer anmäld.. en liten tröst iaf.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “Det senaste kring Plant

 • 25 januari, 2021 kl. 23:41
  Permalänk

  Räknar med att det blir 3-5 matcher för Blomstrand med tanke på tidigare domar om DN ska ha någon som helst trovärdighet kvar. Men jag har egentligen gett upp hoppet om DN.

  Svar
 • 25 januari, 2021 kl. 23:57
  Permalänk

  Tyder ju på en hjärnskakning annars borde han väl inte må så dåligt efter. Har ju själv fått en o annan smäll i huvet o inte mått så illa efter en stund.
  Annars är det rätt trist med dessa ”VAR” domare. Vågar inte ta beslut under matchen utan att vänta o kolla o kolla. Solklar utv ev match men nej, ta utv på en sekunds bedömning för 6 spelare är viktigare

  Svar
 • 26 januari, 2021 kl. 00:01
  Permalänk

  Ja,antagligen en hämnd från Plats egen armbåge tidigare i matchen.Hoppas givetvis han kommer snabbt tillbaka.

  Svar
 • 26 januari, 2021 kl. 00:09
  Permalänk

  Körd verkligen per kenttä skotern från Umeå till Vännäs? Eller var det en snygg grej framför cmore kamera?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: