Det sas om löven på upptaktsträffen

Igår var ju årets upptaktsträff för Hockeyallsvenskan och här är en del av det som sades om Björklöven.

Vilket lag blir årets överraskning?
– Jag tror att Björklöven, som hade vissa förväntningar ifjol och som floppade, kommer ta stora kliv i år. Joakim Fagervall är med från start och har en tydlig idé med vad han vill göra. (Jon Häggqvist på Mittmedia)

Nämn en spelare som du vill lyfta?
– Axel Ottosson, Björklöven. Han har sett spännande ut på försäsongen. Gjorde det okej ifjol, har meriter från SHL och har alla verktyg för att lyckas. Jag tror han kan ta ett steg. Han gjorde 20 poäng ifjol, han borde komma upp mot 30-35 poäng i år. (Tomas Ruuth, Folkbladet/VK-Sporten)

Joakim Fagervall, tränare Björklöven, om lugn och ro i klubben
– Vi tänker inte på att sparka folk, sedan är det inte jag som bestämmer om någon ska sparka mig. Jag kan bara se till att gruppen ska ställa in sig på att spela ishockey från augusti till april, däremellan finns ingen glidyta, det är hårt jävla jobb, det finns ingen annan väg att vandra.

Till Hockeypuls berättade Jocke också att han alltid har samma jäkla obehagskänsla som han har inför varje säsong. – Och det lugnar sig inte förrän man spelat ett gäng matcher i serien, tillägger han och fortsätter. –Samtidigt är det lite av min drivkraft att aldrig tycka någonting är bra och hela tiden känna lusten att hela tiden göra det lite bättre.

Mer än så här han inte gått att hitta kring Björklöven och upptaktsträffen. Tyvärr kunde vi inte delta i år heller, men kanske någon gång i framtiden finns vi med och bevakar den.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: