Det rör på sig i HA och Pantern rensar

Ännu är det tyst kring Björklöven utöver Frölundajuniorer som flygs fram och åter, men händer en hel del i de andra lagen och här kommer en summering vad som skett sedan vår förra koll för fem dagar sedan.

AIK

Innan transferfönstret stänger värvar AIK, enligt uppgift, målvakten Daniel Marmenlind från Lindlöven i Hockeyettan.

Almtuna IS

BIK Karlskoga

Man värvade i går in Leksands talangfulle 20-åringe forward Isac Skedung. Man lånade också i fredags ut backen David Suvanto till HockeyEttan-laget Kristianstad.

HC Vita Hästen

Norrköpingslaget lånade i lördags ut Niclas Sjölund som ett dag-för-dag-lån till HockeyEttanlaget Väsby IK.

IF Troja-Ljungby

IK Oskarshamn

IKO plockade i fredags in Kalix målvakt Christoffer Rifalk, som ju varit i klubben tidigare, då på lån, men skev nu ett kontrakt för resten av säsongen och även nästkommande.

IK Pantern

Här har det hänt grejer. Laget som slåss om en hockeyallsvensk finalplats säljer av spelare i rask takt. Olle Liss har redan gjort ett gigantiskt avtryck i Rögle och SHL och nu hoppas väl Djurgården på samma facit då man idag värvade Sebastian Strandberg och Karlskrona som i samma veva plockade åt sig Dennis Svensson.

Leksands IF

Igår gjorde Dalalaget klart med målvakten Robin Rahm från Odense Bulldogs, men mitt i all lycka kom nyheten att åldermannen Fredrik Lindgren bryter sitt kontrakt och flyttar hem till staden vi inte nämner vi namn. Man lånade också i fredags ut William Wikman till Kristianstad för resten av säsongen. Man har också släppt sin talangfulle 20-åringe forward Isac Skedung till BIK Karlskoga.

MODO Hockey

Mikael Frycklund har plockats in efter att denne i brutit sitt kontrakt med Tingsryd. Notera att karln har ett svartvitt kort på EP. Måste vara smått unikt. Klubben har också lånat ut Oscar Öhman till HockeyEttanklubben Piteå för resten av säsongen.

Södertälje SK

SSK lånade igår in Henrik Lundberg från Karlskrona, då denne klubb bjöd på det klassiska vårtecknet att värva in Johan ”Honken” Holmqvist som ska rädda kvar klubben i SHL. Om det ringer någon klocka kring Lundberg så var det ju den målvakten som valde mellan Björklöven och Västerås inför fjolårssäsongen och valde Västerås…

Timrå IK

Jacob Olofsson och Filip Hållander är iväg på landslagsuppdrag. För att täppa hålen i laguppställningen under deras frånvaro så lånar Timrå nu in JVM-forwarden Fabian Zetterlund från Färjestad. Zetterlund debuterar på torsdag och ska i första hand spela de tre nästkommande matcherna för Timrå.

Tingsryd AIF

Tappat Mikael Frycklund som bröt sitt kontrakt och sedermera blivit klar för Modo.

Västerviks IK

Tappar storstjärnan Conny Strömberg, som i sig inte har klart med någon ny klubb.

* * *

Vi lär återkomma så fort det händer något eller att vi hör något. Hör ni något så är det bara att hör av sig via mailen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: