-Det ramlade bara ner i knäet!

Som bekant så lämnade målvakten Niklas Lundström Björklöven i veckan som gick. Han står fortfarande under kontrakt med Björklöven, där han tillsammans med Björklöven söker en ny arbetsgivare. Tittar man närmare så hittar man en del matnyttigt i det som sagts.

Niklas själv säger till hockeysverige.se att Björklöven bröt kontraktet för en månad sedan eller lite mer, men till Gustav på VK har alltså sportchef Daniel Johanssonför två veckor sedan sagt -Vi jobbar på både en två och tremålvaktslösning och kommer att göra det som är bäst för Björklöven. Dels är det intressant att man säger saker som inte är förenligt med sanningen, men samtidigt är man väl van inom hockeyn att det är så, dels är det intressant att man under en månads tid försökt hitta en ny arbetsgivare åt Niklas utan att lyckas.

Huddinge i sig sökte inte ens efter en målvakt, men högg då Niklas uppenbarligen inte kostar dom många korvören enligt klubbens sportchef Fredrik Mälberg. – Jag har inte letat, det ramlade bara ner i knäet, säger han till mjornberg.se.

Hur har resonemanget gått kring att plocka in en ny målvakt? – Det har inte varit så mycket resonemang, det dök helt enkelt upp en lucka, en möjlighet att få hit en allsvensk målvakt utan att betala knappt en spänn. Det var ingenting som jag var ute efter, men när det dök upp en möjlighet passade det bra. Med de förutsättningar som vi har så var någon stor kostnad inte aktuellt, då hade vi inte tagit honom, säger Mälberg vidare.

Så iskall är alltså Niklas Lundström på marknaden just nu, att vi efter en månads försök att hitta en ny arbetsgivare lånar ut honom typ gratis till ett lag som inte ens söker en målvakt. Oddsen att vi väl hittar en målvakt på de dryga två veckorna som återstår innan transferfönstret stänger känns inte så stora och då får vi stå där med hans lönekostnad resten av säsongen. Ska vi då betala för honom så måste vi förvissa oss om att vi kan använda honom om något händer Linus och Adam något.

På tal om målvakter så hörde vi idag att det inte alls är Linus utan Adam som ska stå ikväll. Återstår att se vem som vaktar kassen med andra ord.

3 thoughts on “-Det ramlade bara ner i knäet!

 • 13 januari, 2017 kl. 18:04
  Permalänk

  Klart att Linus ska bänkas! Han blev ju förbannad sist, i Löven ska man inte visa några känslor minsann….

  Svar
 • 13 januari, 2017 kl. 18:51
  Permalänk

  Kan ni inte grilla Fagervall lite och höra hur tankarna går? Är föreningen nöjd med att ligga på 12:e plats. Fråga han vad han tycker om våran fantastiskt dåliga backsida

  Svar
 • 13 januari, 2017 kl. 18:52
  Permalänk

  Varför kan Dalle aldrig prata klarspråk?
  Vad hade problemet vart att säga: ”Nicklas kommer lämna oss när Werner är tillbaka. Nicklas är i grunden en bra målvakt men har hamnat fel och behöver en nystart.
  Vi ska hjälpa honom att hitta en lämplig klubb att få igång sitt spel igen”.

  Det här eviga mörkandet och halvsanningar tär på mitt förtroende för Björklöven som förening. Dessutom trivs jag med den norrländska rakheten och ärligheten som saknas i södra Sverige. Trist om den mentalitet ska försvinna från Björklöven. Är man värdelös är det ett steg framåt och erkänna det. Samtidigt gillar jag också ärligthet åt andra hållet också och inte någon falsk blygsamhet. Men tyvärr är inte Björklöven något självspelande piano längre.

  Blev ett inlägg om filosofi istället för hockey. Istället för skador skyller jag på fredagsölen ;-). Härligt med fredagsmatcher. Öhman gör mål i kväll.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: