Det kommer mera?

Vi har skrivit om det tidigare att man borde försöka lösa Emil Wikström från Piteå och så blev det alltså. Många kanske rynkar pannan åt att man jobbat sedan säsongsstart för att få hit en åttonde back och så blir det från…PITEÅ??

Kan tyckas märkligt, men jag är helt övertygad att det här inte är det sista som lockas in. Som ni kanske minns förde jag Wikström på tal om just denna lösning under min intervju med sportchef Dalle Johansson i fredags. Denna värvning är bra. Emil står för ett fysiskt spel vi inte har och spelar han med den enkelhet han har i sitt spel blir det här en ypperlig lösning. Sedan är värvningen ekonomiskt fördelaktig då pengar sparas då man kan anta att han inte är speciellt dyr och pengar läggas upp ytterligare en back, vilket jag tror kan vara på väg in. Om man ser blicken Dalle har när han vill vara lite hemlig ett tag till så är det inte ett namn på en division 1 back bakom dom ögonen. Det här är inte vad han arbetat häcken av sig för. Det måste komma ett större namn. Finns inget annat. Pengen vi skickade till Dalle i förra veckan torde räcka för att täcka Emils lön resten av säsongen, så har man jobbat sen i säsongsstart på en åttonde finns pengar. När jag idag ställde frågan till Dalle om han är nöjd med backsidan eller om det kan tänkas ligga något i mina spekulationer svarade han att han är nöjd. Sen menar han att truppen i stort sett är ett levande dokument. -Framtiden får utvisa hur den ser ut, men är för tillfället nöjd, avslutar han.

Sen har vi målvaktsfrågan och också där det bör hända något under veckan. Kan bli en trevlig vecka helt enkelt om du frågar mig och vi som ska till Leksand på fredag har ju ytterligare en grej att längta till. Å andra sidan ska ni väl se på fan att dom kommer igång nu när dom skeppade tränarna och tog in Perra J. Jag lovar för övrigt att köra försiktigt, för vem vill köra ned i de hål som alla de sålda gatstenarna skapar?

Johan Löf / AXELLÖF

Emil Wikström i löven för att stanna. Foto:AXELLÖF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: