Det hände en hel del…

… idag och här försöker jag summera onsdagens händelser kring Löven med omnejd.

Först och främst, vi fick en flygande start på vår insamling till ett trav-system till helgens V75 på Umåker och visst vore det roligt om vi kunde spetsa till insamlingen till supporterspelaren rejält? I skrivande stund är drygt 1 800 kr insamlade och mer hoppas vi att det ska bli. Vore väl kul för er som åker dit att ha en ”Lövenrad att följa” utöver ert eget spel? HÄR hittar du hur du deltar i vårt system.

***

I höstas vann ju Björklövens kampanj de rätta färgerna, som tagits fram i samarbete med Punkt PR, guld i European Excellence Awards. Nu är man alltså nominerade till ett nytt pris, det sk.  Sabre Awards  i kategorin ”Community relations”, där Europas vassaste PR-insatser slåss om de åtråvärda priserna. Läs mer om det HÄR och vi önskar förstås både Björklöven och PunktPR stort lycka till.

***

Noterade att exlövet Marcus Evertsson återvänder till Umeåregionen för spel i Vännäs HC. Kan bara säga ett stort grattis till VHC till en riktigt seriös kille som säkert kommer spika igen. Vännäs, förresten. Det är en klubb på frammarsch. Nyligt nådde man ju åttondelsfinal i J18:s SM-slutspel och dess tränare Patrick Ljunggren tilldelades ju Lars Lövblom Trophy priset som Sveriges bästa J18-tränare! Utöver har fyra av de bästa spelarna ur Björklövens mycket framgångsrika 01-lag valt att gå hockeygymnasium i Vännäs under Patriks ledning och således spela med deras J18-lag kommande säsong.

***

Trots att han gjorde det avgörande målet som höll Björklöven kvar i hockeyallsvenskan och även nominerad till årets mål, blir Zack Hamill inte kvar i klubben. Man har helt enkelt valt Alex Hutchings då man vill ha större poängproduktion. Tack för den här tiden Zack!

***

Timrå tvingas inte oväntat minska sin budget efter att ha gjort betalt in miljonbelopp till kronofogden.

***

Sen stannar Håkan Wirtala som tränare i Teg och det är positiv då kan redan ifjol var positiv till ett samarbete mellan Björklöven och Teg och det är ju alltid bra med kontinuitet i sådana där frågor.

One thought on “Det hände en hel del…

  • 19 april, 2017 kl. 20:47
    Permalänk

    I ett bättre fungerande Björklöven hade han levererat !

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: