Det går bra nu..

Lövenbloggaren nynnade i går på sköna vibrationer, schlager känns väl inte såå hockey? Jag säger i stället som Petter.. Det går bra nu!

+ + +

Wälitalo i kassen kan jag tro, men de övriga då? Är det första, andra eller tredjefemman vi sett. Jag gissar att MaJo kommer dra ett tungt lass i vinter, har svårt att se två backar som kommer in och förflyttar han till det andra backparet iaf. Vad gäller forwards tippareller hoppas jag vi sett andra eller tredjelinan. Floberg har gnuggat på väldigt bra, men att han helt plötsligt skulle vara snipern i första känns inte så troligt. Jimpa Andersson är absolut en coming man som kommer växa, men att han redan kommande säsong skulle leda laget känns inte fair. Adams brorsa känns fågel eller fisk, möjligen mittemellan.. men oavsett tror jag inte han kör line up i vinter.

Vi har nu en back, tre backar och tre forwards.. vad tror du om laget, vilka femmor kommer vi få och vilka lirare hoppas just du att Jens och Lars jobbar på??

0 thoughts on “Det går bra nu..

 • 15 juli, 2010 kl. 11:44
  Permalänk

  Det var ju synd att en kille som Filip Hollström valde att i ett tidigt skede förlänga med Skövde. Annars hade det varit trevligt att återigen få se han i de rätta färgerna.
  Han är dessutom sugen på att flytta hem till Umeå iegn…

  Annars har jag ingen spelare att tipsa om. 🙁

  Svar
 • 15 juli, 2010 kl. 12:22
  Permalänk

  Jag hoppas på Fredrik Öberg!

  Svar
 • 15 juli, 2010 kl. 14:08
  Permalänk

  Backarna vi har nu kommer alla 3 att spela i de 2 första backparen. Våra forwards är nog tänkta till 2-3 kedjan. En drömförstakedja vore Waldehagen – Bergmark – Wennerberg.

  Svar
 • 15 juli, 2010 kl. 17:59
  Permalänk

  Svar till Marcus (2010-07-15 11:44)
  Inte alls omöjligt att Hollström fått ett förslag ifall han avvaktat lite Marcus. När han skrev på så kanske allt pekade mot Allsvenskan, nu blev det ju ett annat läge och kanske större chans för Filip att ta en snygg grön-gul tröja..

  Killarna från stan som vill hemåt torde och ska alltid vara intressanta tycker jag..

  Svar
 • 15 juli, 2010 kl. 18:04
  Permalänk

  Svar till Mille (2010-07-15 12:22)
  Det är fler än du Mille. Som jag förstod Lövenbloggaren efter hans samtal med Öberg kanske vi inte ska hoppas allt för mycket.

  Klart som tusan det finns en chans, men eftersom det är så mycket ska lösa sig får vi nog bara hoppas.. Jag tror att Hellgren försöker jobba in killar som är rotade i stan ifall de ska utgöra ryggrad och stomme. (MaJo, Karlsson, Bergmark och t.o.m Wennerberg)

  Sedan ska detta kryddas med unga, hungriga killar som vill upp och fram. Jag gillar tanken och hoppas de kommer lyckas..

  Svar
 • 15 juli, 2010 kl. 18:10
  Permalänk

  Svar till Tomas (2010-07-15 14:08)
  Ingen vågad gissning Tomas, va tror du om Daniel då.. håller han spaden hela säsongen eller blir det förändringar ifall, eller när, det blir allettan alt. ett ev kval?

  Vad gäller din drömkedja tror jag faktiskt inte det är helt omöjligt, Waldehagen blev ju klar i dag och enligt det jag hört är inte heller Bergmark långt borta. Då återstår ju bara Wennerberg, tror vi får jobba lite mer där, men inget är som bekant omöjligt!

  Klart vi ska drömma iaf…

  Svar
 • 15 juli, 2010 kl. 18:19
  Permalänk

  Svar till Tomas (2010-07-15 14:08)
  Nynnade och nynnade? : D Lätt schlagerskadad hemifrån snarare, med frågan är om inte Kicki i alla fall är bättre än greken från ifjolelleri alla fall lika dåliga? Döm själv. http://www.youtube.com/watch?v=RnAJjXuY5YM

  För att tala allvar så skulle ju den kedjan leverera mer än vi sett på länge i Umeå Arena, men då får vi tog ta hjälp av några skellefebor för det krävs nog mer än två tummar för att det ska bli verklighet, men som The S och Gunde säger: Ingenting är omöjligt!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: