– Det delas inte ut några guldmedaljer under försäsongen

Björklöven föll ikväll med 3-0 borta mot ärkerivalen Skellefteå, men tränare Joakim Fagervall var inte helt missnöjd med insatsen.

-Vi lyckades vara ganska konsekventa i spelet fem mot fem, sa han till sportkanalen efter matchen och fortsatte. -Vi har ett stort mod att spela det spel vi vill spela och det glädjer mig att se. När det gäller målvakten Joe Cannata och hans sätt att hantera de nya vinklarna som de större rinkarna ger var han också positiv. -Han ser bra ut, från dag ett faktiskt när det gäller det spelet utifrån den djupare vinkeln och den breda rinken mot vad han är van vid. En smart kille, förklarade han. Fagervall berättar vidare att det man framöver kommer fokusera på är inte oväntat grundspelet och fortsätta att träna på att vara konsekventa och hitta rätt saker hela tiden. -Jag tycker också att vi skapar tillräckligt mycket målchanser, men Gurra gör det väldigt bra för Skellefteå ikväll. På frågan hur bra Björklöven är i år är man nu mer försiktig än man var ifjol. -Väldigt svårt att säga. Det delas inte ut några guldmedaljer under försäsongen utan det handlar om att gnugga, så får vi ser hur bra vi är, avslutar han.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: