– Det blev skridsko-fys i stället!

Bloggen blev tipsad av en läsare att Mjölby Hockey blivit bestulna på alla lagets begagnade löpardojjor efter den senaste hemmamatchen.

Det lät lite märkligt, men visade sig vara helt sant. Länk till artikeln och vi tog så klart kontakt med lagets tränare Erik ”Serben” Wikström för att kolla ifall de fått veta något mer och även vad han tror skorna skulle användas till.

Mjölby 151108

Tjena, Serben hur är läget trots att ni hade inbrott för några dagar sedan? – Hej bloggen! Jo tack, en lite speciell torsdag efter segern på onsdagen. Inte varje dag vi blir av med samtliga skor!

Kan inte alls vara vanligt.. Men att ni blev av med begagnade löparskor, hängivna fans som suktar efter souvenirer eller vad var det för något egentligen? – Jag vet inte så mycket mera om vem det var utan polisen sköter det.

Får du eller klubben någon info kring utredningen och ifall de skyldiga gripits? – Sportchefen har kontakt med polisen och vi får info från honom.

Vi får hoppas det löser sig, men då har ni skippat fysen med löpning så här långt eller har killarna hunnit få nya skor? – Vi löper en gång i veckan så det blev skridsko-fys senast på isen istället.

Vi lämnar det och pratar hockey i stället. Hur har säsongen varit så här långt och hur högt siktar ni under säsongen? – Vi ligger tvåa och skall för få spela alltvåan ligga top 4. Serien än enormt tuff och Det är sju lag som slåss om fyra platser. Vårt mål är play off mot ettan och hur vi tar oss dit är och blir en tuff resa som vi är igång med. Gruppen svarar positivt på träning och taktik och vi har i detta läge haft en ledig helg för att ladda om för runda två.

Stort tack att du tog dig tid Serben och lycka till med ditt Mjölby framöver.. – Ingen fara, tack själva!

Mjölby Hockey fortsätter för övrigt jakten mot Alltvåan nu närmast på onsdag då man spelar borta mot Osby i Osby Ishall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: